sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Pieni Väävää.


Tässä meidän pieni väävää. <3 Nyt on pohdittu ensinnäkin nukkumista. Ollaan miehen kanssa tultu tulokseen, ettei kumpikaan osattais olla rennosti jos Elsi ei nukkuis meidän kanssa samassa huoneessa. Eikä kumpikaan uskota Elsin hyötyvän ollenkaan omasta huoneesta vielä. Tällä hetkellä ollaan päädytty siihen, että samaa järjestelyä jatketaan, ja sopeudutaan vaan itse Elsin rytmiin. Että jos hän menee nukkumaan yhdeksältä, mekin mennään (tai syytetään itteämme väsymyksestä jos ei mennä) niin ei niin haittaa jos sitten nukkuu katkonaisesti kolmesta eteenpäin. Varmaan jatkan samaan malliin, että Elsi alkaa nukkumaan omassa sängyssään eli kehdossa ihan minun vieressä. Siitä kuulen kyllä tosi pienetkin liikkeet ja ehdin niihin reagoida. Varmaan ensin koitan onko Elsillä vaan turvan tarve ja laitan tuttia ja silittelen, mutta jos se ei auta otan viereen. Vatsakipujen suhteen on kanssa tuumittu toimia. Eka kokeilen ihan tuota relaa, mutta jos se ei toimi niin sitten disflatylia. Sisko kertoi käyttäneensä sitä nuorimmalleen, ja se oli kuulemma jonkin verran auttanut. Ja lisäksi ajattelin rentoutua, sillä ehkä tämä on parin kuukauden itkuisampi kausi, ja sitten lienee helpottavan. Kun ei Elsi kovin paljon itke, muttei ole ihan tyytyväinenkään. Tai miten sen selittäisi.
Vähän pimeä kuva, mutta tässä näkyy sukkahousuja joita ostin. Ne on niin hellyyttäviä! Ostin kanssa koon 62 body-setin, jossa vaaleanharmaa ribbibody, tummanharmaa tasainen bady ja sitten valkoinen jossa on vaalean ja tummanharmaita lintuja. Tuo farkkumekko on liian iso vielä, ja emmin myös onko se ihan hullu. :D Tunkea nyt pikkuvauvalle farkkumekko.. Koitin lohduttautua sillä, että puetaanhan pojillekin liivihousuja, mutta en tiedä onko sekään musta viisasta.

Rinnat on yhä selvittämätöntä maaperää. Kohta taivun pumppaamaan, ne on niin kireet koko ajan. Nyt tuntuu hassulta, että koskaan olin niin huolissani maidon riittämisestä, mutta tokihan sitä on kun sitä ei viikkoon juuri tullut.

Ensi keskiviikkona on vauva-aamu läheisessä leikkipuistossa, katsotaan menenkö sinne. se on kyllä sinänsä hassuun aikaan meille, että Elsi nukkuu aina juuri silloin.

1 kommentti: