torstai 10. toukokuuta 2012

Puutarhassa on kasvun kuhinaa


Joka pensaassa kasvaa lehtiä. Nämä kuvat taisivat olla toissapäivältä, nyt on jo suuremmat lehdet. Lapset ovat olleet innoissaan, kun puutarhassa voi olla niin paljon vähemmissä vaatteissa. Tänäänkin pidin oven auki, ja käppäilivät kuistilla ihmettelemässä sukkasillaan.Valkovuokot kukkivat sopivasti, joskin niitä on poimittu äidille etukäteen katoon asti.
Kaivoin lasten kanssa vanhoja liuskekiviä hiekan alta. Kokeilemme niille paikkoja hyppimällä kiveltä kivelle. Haluaisin puutarhaan sellaisia päättömiä polkuja ei-minnekään. Ja pieniä loukkoja, yllätyksiä mutkien takana. Ajan kanssa sitten ehkä.

Meille tuli 12 kuutiota multaa, eli tiedämme mitä äitienpäivänä puuhaillaan.. Lapset rakastavat multakasaa ja ovat iltaisin sen näköisiäkin. Kierivät alas kasan päältä ja tekevät multakakkuja.
Tauno on kuin toinen kissa täällä. Laihempi, ketterämpi, rauhallisempi, onnellisempi. Helmikin on harjoitellut ulkoilua, ja uskaltaa jo istua portaalla lasten ollessa nukkumassa.Höntti kuva kauniissa saunan eteistilassa likaisen peilin kautta. Muttakun tulin niin iloiseksi saatuani uusia vaatteita. Muunmuassa tämän mekkosen, ja tuon valkoisen huivin. Ja muutakin, ehkä näette niitäkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti