keskiviikko 5. syyskuuta 2012

pitkä hiljaisuus

Hei kaikille! Olen ollut hiljaa, mutten tiedä oikeastaan mistä syystä. Muuten vaan. Ehkä töiden aloitusta edeltänyt kesä vei mennessään, ehkä mökkiaika imaisi, sitten alkoivatkin työt, lasten hoitopaikat ja kaikenlaiset muutokset.

Olemme nimittäin odottelemassa meille kolmatta lasta. Hänen pitäisi syntyi maaliskuussa, ennemmin lopulla. Nyt on 11+0. Tai jotain sinnepäin ainakin. Tässä vähän karu kuva mahasta, joka on isompi kuin toivoisi. Varmaan kahdesti venytetyt vatsalihakset antavat tosi äkkiä myöten, kun tuollainen jättikumpu on jo aikaiseksi saatu. Ei pitäisi olla kaksosia (useampi ultra takana).

Eipä mulla muuta. Koitan kirjoitella tiheämmin.

3 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, olipa kivoja uutisia! Onittelut tulevasta kolmosesta! Ja kivaa taas lukea kuulumisia. Lisäkuulumisia odotellen.

  T: blogiasi alusta asti seurannut, kolmen lapsen äiti

  VastaaPoista
 2. Vauvapömppis!! <3 On ne vaan niin nättejä! Omaa odotellessa..

  Mikäs pippeliveijari se siellä toisessa kuvassa keikkuu? :-D

  VastaaPoista
 3. Kiva kun vielä luet, vaikka olenkin ollut hiljaa. :) Vähän väsyttävää on ollut töiden ja lasten hoidon aloituksen ja raskauden yhteisvoimin. Mutta nyt alkaa pahoinvointi olla takana suurimmaksi osaksi, ja kaatumaväsymyskin vähenemässä. Koitan siis kirjoitella taas jotain!

  Elli, en minä tiedä onko tuo nyt vielä kovin hieno tai raskaudesta niin johtuva, mutta melkoinen pömppis ainakin. Pippeliveijari on Emilin apina, jonka häntä on koipien välissä. :D

  VastaaPoista