sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Terveisiä

Olipa kiva, kun joku kyseli perään. Syksy on ollut kiireinen ja rankka, ja on ollut vaikeaa löytää aikaa kaikelle. Blogi on jäänyt viimeiseksi mielessä, kaiken muun alle. En ole ajatellut kuopata sitä, mutta.. No, tiedättehän.

Raskaus on edennyt mallikkaasti. Nyt on 24+4 muistaakseni ja kaikki oikein hyvin. Välillä tuntuu pallolta, töissä on välillä vaikeaa jaksaa ja joo liitoskipuja on ja selkä vaivaa joskus ja supistuksia ja suonikohjuja ja sensellaista. Normaalia. :D vauva liikkuu paljon ja häntä odotellaan jo kovasti, Elsi erityisesti puhuu vauvasta välillä paljon.

Elsi on sairastellut paljon. Hänellä on astma ja syksy on ollut todella rankka. Elsin päästä on lähtenyt keväällä ja nyt syksyllä kovasti hiuksia ilmeisesti lääkityksen vuoksi. Se on hurjaa, mutta todennäköisesti kasvavat takaisin, sitten kun joskus voi lääkkeet jättää. Voitte arvata miten suuri helpotus on jäädä kotiin: vähemmän infektioita ehkä Elsille, vähemmän stressiä Emilille (ja kaikille) ja ei aikaista selittelyä töihin. Jaa taas on lapset sairaana..

Työt ovat olleet mukavat, mutta aika ajoin raskaat. Pidän työyhteisöstäni kovasti, ja ilmeisesti hekin pitävät minusta. Luulen palaavani töihin tämän kolmannen ollessa 1,5v, jos rahat riittävät niin 2v. Katsotaan. Tuo Elsin terveystila painaa vaakakupissa myös, vaikka eihän sitä tiedä millainen allergia-astmatyyppi kolmaskin on! Emil on onneksi "normaali sairastelija", eli flunssa on flunssa eikä päivystyskeikka.

Emil on ihana 2v poika, todella raisu ja samalla hellä. Puhuu kuin papupata suomeksi ja ruotsiksi, leikkii rotoniiliä ja pikkukissaa (mau nau). Emil stressaantuu päiväkodista sen verran, että näkee öisin painajaisia. Nukkuu nyt taas suuren osan yöstä meidän välissä, johon kenties puututaan sitten tammikuussa kun jään kotiin. Enää on siis kolme viikkoa töitä!

Terveisiä meiltä teille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti