sunnuntai 9. tammikuuta 2011

ImetysvaatetustaSain uuden imetysmekon. Samalla kertaa myös toisen ja paidan, mutta niistä ei ole nyt kuvia. Tuo on minusta hienoin. Peittää vähän tuota mahanrömpsääkin, tai ainakin antaa sen anteeksi naisellisella tavalla. On oikeasti helpotus kun on muutama vaate joissa ei tarvitse paljastaa itseään laajalti voidakseen ruokkia lasta.

Harmittaa, kun on niin paljon ajatuksia joita haluaisin tänne ehtiä pohdiskelemaan, mutta aina on kiire tai väsymys. Nyt olen miettinyt paljon ajan jakamista lasten kesken ja sitä minkä verran on siedettävä määrä lapsen itkeä. Meillä parkuu molempi lapsi vuorotellen, enkä millään mahda sille aina mitään. Välillä tuntuu todella kurjalta itse, kun haluaisi riittää täysin aina kummallekin lapselle, mutta ei voi monistua.

Tällä hetkellä omaa iloa saan kirjojen lukemisesta iltaisin Emiliä nukuttaessa sekä zumbasta. Äiti osti Zumba-videot minulle viime keväänä, (olenkohan tämän jo kirjoittanut?) ja nyt olen zumbannut melkein joka päivä. Vähän tylsäksi se alkaa jo käydä, kun noita ohjelmia ei siinä ole kuin neljä! Mutta jos niitä kierrättää niin kohtuullista vaihtelua saa. Pitäisi ehkä joku muu aerobic-tyyppinen kotijumppaohjelma tilata myös.

2 kommenttia:

 1. no onpa kyllä kiva mekko! mulla on kaks imetyspaitaa, molemmat värikkäästi mustia, kun muuta ei ollu tarjolla. kotona tosin yleensä vedän päälle jonkun virttyneen vanhan topinkauhtanan ja revin sitten kaula-aukkoa :D

  vitsit, me oltiin loppiainen Suomessa, siis se koko viikonloppu! suunnittelin jo kuule, että kysyn jos saadaan tulla kyläsille, mutta vielä mitä. Siiri sai pari päivää ennen lähtöä niin hirveen flunssan, että me oltiin sen kanssa jumissa äitin kaksiossa 5-päivää :< tosi kivaa. kerrankii ois ollu pidempi aika ja ois ehtiny nähdä ihmisiä, niin ei. eikä sitten voinu ees pyytää teitäkään sinne kylään, ettei se vaan tartu Emilin tai Elsiin. vaikka ehkä olis hankalaa ollu tullakii, mutta kuitenkin! harmittaa ihan törkeesti.
  kattose jos YouTubessa on zumbaa! munki tekis mieli sitä kokeilla, mutta arvaa vaan oonko saanu aikaseksi. tein pitäis muuttaa tänne niin voitais zumbata yhessä :--DD (sehän on siis paljon helpompaa, että kaikki muuttaa tänne, kuin että me muutettais sinne..)

  VastaaPoista
 2. Olis kyllä tosi kiva jos asuttais lähekkäämmin! Mulla on etsinnässä äitikaveri tästä läheltä, on muuten kyllä äitejä tutuissa ja ystävissä, mut olis kiva jos olis joku kenen luo piipahtaa joskus kahville tai kenen kanssa tavata puistossa. Mut ehkä puistosta löytyykin, olin tänään vauva-aamussa ja huomenna mennään taaperoaamuun. :)

  Saanko pisteitä kun zumbasin tänään 50min ja tein sen perään pilatesta? Mun mielestä mitalin arvoinen suoritus. :D Tosin oli ihan pakko, koska oli niskat niin jumissa että päätä särki jo kolmatta päivää. Buranaa+tunnin päästä siitä jumppaa ni lähtee ehkä pois.. katsotaan tuleeko takaisin kunhan burana lakkaa vaikuttamasta.

  VastaaPoista