perjantai 21. tammikuuta 2011

Tammikuun loppua.

Eikös vain ole kaunista näin talvella!

Käytiin lasten kanssa neuvolassa. Emil on kasvanut tasaisesti sen 400g viikkoa kohden, ja on nyt 59cm pitkä ja painaa 6540g. Huhhui.. Elsi painois saman ikäisenä ja pituisena 4900g.. Onkin kylläpaljon sopivammat äitiyspakkauksen vaatteet Emilille kuin Elsille, muistan ihmetelleeni mille vauvoille ne on oikein tehty kun ovat niin kauhean isoja. Noh, tuolle Pullervolle sopivat juuri passelisti.

Käydään lasten kanssa leikkipuiston toiminnoissa mukana. Elsi on vähän arka siellä, vaikkakin kiinnostunut. Eilen hän ei meinannut uskaltaa mennä muiden lasten sekaan aikuisten löyhyttämän kankaan alle, mutta rohkaisi sitten mielensä. Pian kuitenkin kääntyi tullakseen minun syliini, mutta -kauhistus- menikin väärän äidin syliin! Oli siinä järkytystä. Muiden lasten kanssa tekisi mielellään asioita, mutta kieltää sormi pystyssä jos joku tekee ei-toivottuja juttuja. Eieieieiei!

Emil nukkuu nyt aika hyvin, uneen hän vaipuu noin klo 22, syö klo 01 ja 05, klo 08 minä nousen ja syötän siinä - jos tarve on - ja poika jää vielä köllöttämään yleensä hetkeksi. Päivisin rytmi kyllä vaihtelee, mutta 17-18 aikaan herättelen lopuksi iltaa jotta jaksaa nukkua yön.

Kaikki menee niin hyvin että ihan hävettää kertoa. ;) On ihanaa olla kotona näiden epeleiden kanssa. Vaikka väsyttääkin välillä.

2 kommenttia:

  1. Pullervo :D
    mäkin oon ihmetelly, että mille ihmeen lapsille vaatteet on tehty, viljamihan käytti 74-kokosia pitkälle yli vuoden jne ja 56 meni vaikka ja kuinka pitkään. mut se olikii sellain hoikkapoika. tai no on vieläkin, pitää aina olla kuminauhakiristykset housujen vyötäröissä tai ne tippuu poies, kun pituutta pitää kuitenkin jo olla. (tolkii on jo koko 122/128!!)
    mutta ihanaa, jotta menee hyvin! meilläkin olis nyt muuten varmaan menny ihanasti, paitsi että oon flunssassa ollu jo yli viikon niin ei elo tunnu ihanalta vaikka olis miten helppo vauva.

    VastaaPoista
  2. Onpas Viljami jo pitkä! Vitsi kun oon nähnyt sen niin älyttömän kauan sitten viimeksi. Toivottavasti lenssu helpottaa. Mä en niin halua tulla sairaaksi.

    VastaaPoista