torstai 17. helmikuuta 2011

Emil 3kk

Tänään oli neuvola. Emil oli kasvanut hyvin, nyt 63,5cm ja 7,4kg. Elsi oli saman ikäisenä sentin lyhyempi ja 5,7kg. Vielä ei kierähdä, mutta juttelee kyllä kovasti, hymyilee valloittavasti ja näprää sormiaan.

Elsin kanssa on riittänyt tällä viikolla ihmettelemistä. Toissapäivänä tyttö tipahti ruokapöydän tuolilta alas ja itkeskeli pitkään. Tipahtaminen ei näyttänyt kipeältä eikä pudotus ollut korkea, joten tulkitsin tytön olevan vain normaalia pitkävihaisempi. Koitin kaikenmaailman hämäyskeinoja käyttää,  että unohtaisi harminsa. Välillä niin kävikin, jonkun hetken oli aloillaan eikä itkenyt. Silti itku taas alkoi, ja lopulta tajusin johonkin todella sattuvan.

No, illalla käytiin päivystyksessä ja seuraavana aamuna vielä terveyskeskuksessa, mutta ei mikään kohta nyt murtunut sitten ollut. Joku pahempi pehmytkudosvaurio kai, ilmeisesti toisessa olkapäässä. Raasu, sanoo vain "attu.." (siis Sattu), eikä paljoa käytä kättään.

1 kommentti:

  1. Pullervo! <3 on se kyllä aika jööti :D Siiri on 1kk nuorempi ja 1,5cm lyhyempi ja puolisen kiloa kevyempi.. ja musta tuntuu, että tää meidän on ihan tankki! haha! ihanaa kyllä että kasvaa noin hienosti.

    VastaaPoista