maanantai 21. helmikuuta 2011

Namnamnamnamnam, ruokaa!

Imetys sujuu nyt siis hyvin. Kuvassa Emil on tosi pieni, nyt hän on perin liian suuri noihin vaatteisiin. 

Mietin vain semmoista, että kun tahtoisin päästä laihemmaksi itse. Olisi aikas mukavaa tiputtaa ehkä 5kg, niin olisin sitten ihan virallisestikin normaalipainoinen. Mitään vikaa tässäkään painossa ei liene, mutta olisi siinä aika suuri henkinen ero. Esteenä tälle on kova ruokahalu (ja herkkuhalu). Voipi olla, että imetys onnistuisi ihan hyvin vaikka nyt vähän alkaisin tarkkailla syömisiä. Jättäisin suklaat ja herkut pois. Mutta kamalan kovasti niitä tekee mieli, onkohan se merkki jostain tarpeesta?  Herkkutarpeesta, heh. Ja toisaalta, ehtiihän sitä kituutella sitten imetyksen loputtua,  nyt kun saisi kerrankin mättää rauhassa..

Oevoe. Puntarilla painaa imetys ja eilen leivotut voisilmäpullat sekä toisella puolella hoikempi itse. Valitsepa siitä sitten!


Vaatteet sopis niin paljon paremmin päälle jos toi maha olis edes pienepi, jos sitä nyt ei tiukemmaksi nahkasta nopiasti saakkaan.

3 kommenttia:

 1. kokeile hotkia kromia! mulla se on ainakin vähän vähensi sokerinhaluja. alkuun enemmän, mutta nyt sitten jo vähemmän.

  toistaseksi mä oon ainakin hävinnyt tän pelin hoikistumista vastaan :D tuossa tuo mahan rötkö edelleen retkottaa! argh!

  Syyllisyydestä vielä, mitä tohon edelliseen postiin kirjottelit.. niin joo, sitä kertyy jotenkin extra paljon äitinä. etenkin kun lapsia on useampi, niin tuntuu, että pitäis olla 24/7 molempien käytettävissä ja kokoajan. uskon kyllä, että tein Pullervokin kehittyy ihan normaalisti vaikka istuiskin paljon sitterissä :D ja jos on siinä tyytyväinen niin antaa mennä vaan! imettämisen kanssa se ei ehkä vielä onnistu (riippuu juoko pulloa ja saako pumpattua), mutta voisittehan ottaa vaikka parin viikon välein Elsi-tunnin ja lähet isosiskon kanssa ihan kaksin jonnekin tekemään joko jotain tai ei-mitään :)

  VastaaPoista
 2. Tein jalon päätöksen syödä päivässä yhden pullan herkuksi ja muuten vain Elsin kanssa. Jos se ei piisaa, niin sit ei. :D

  VastaaPoista
 3. :D suht jalo päätös kyllä!

  mä päätin yrittää olla colailematta.. mutta saas nähdä onnistuuko. oon heikko!

  VastaaPoista