lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kasvihuonerakkaus

Olen alkanut haaveilemaan kasvihuoneesta. No oikeastaan se lähti liikkeelle terassikaipuusta: Tiedättehän, valkoiset, ruutuikkunalliset pariovet avautuvat pienelle verannalle, jossa vanhoista lasiruuduista näkee läpi vähän sumuisesti. Rakkautta.. Mutta koska se nyt ei (rahallisesti) ole mahdollista juuri nyt, aloin haaveilla helpommin toteutettavista asioista kuten kasvihuoneesta. Ja työhuoneesta, mutta siitä lisää myöhemmin.

Tällainen olisi toki superihana:
Mutta se nyt taas ei taida olla sen realistisempi ajatus kuin verantakaan. Joten takaisin piirustuspöydän ääreen kai.

Ajattelin sitten sellaista ihan pientä, talon seinustalle asetettavaa. Vähän tähän tyyliin:
Nyt en rehdisti muista mistä kuva oli.

Haluaisin kuitenkin rakentaa sen vanhoista ikkunaruuduista. Eli enemmän tähän tyyliin:

Lisäksi tahtoisin meidän kuistille kasvamaan jonkun humalan tyyppisen kasvin. Voisi laittaa kanaverkkoa kuistin reunoihin ja maahan isot kasvulaatikot (hiekkamaahan ei muuten taitaisi saada kasvamaan). Ja oijoijoi haluan pelargonioita! Ja koristekrasseja!

Tehtiin lasten kanssa pääsiäislintuja lentämään meidän ruokapöydän päälle. Minusta siitä tuli hauska. Jos haluatte, voi laittaa taitteluohjeet lintuun, vaikka kai senkin jo moni tietää.

3 kommenttia:

  1. Oi mitä haaveita, etenkin toi eka krumeluuri! Mä kaipailen meidän pihalle rönsyilemään valkoisia (yllätys yllätys! :D) petunioita. Muuten toi toka kuva vois olla Kekkilän kasvihuone? Niillä on ainaskin musta nerokkaita ja kivan näköisiä kasvihuoneita. Ja niitä hauskoja pyöreitä laattoja. Käy tsekkaamassa niiden sivuilta! :)

    - Janica

    VastaaPoista
  2. Kekkilällä oli joo kivoja, mutta tuo ei kai ollut sieltä. Yksi samantapainen kaunis oli, hintana 600e.. Ja kun kompostiin menee saman verran rahaa, koiran päästä halvemmalla. :)

    Eka oli joo krumeluuri! :D

    VastaaPoista
  3. Kyllä kiitos, laita vaan lintujen teko-ohje!

    M

    VastaaPoista