keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Oma koti ihanin(ta kohti)

Yläkerran huonekorkeus on aika vähäinen, joten oli hankala löytää tilaan (ja budjettiin) sopivaa vaatesäilytystä. Päädyimme sitten Ikean Malm-lipastoihin.
Järjestelin taas kirjahyllyn kirjat väreittäin, tällä kertaa hain pystyraitoja.

Pikkueteiseen on tällä hetkellä pesiytynyt punainen tuoli.
 Tuolin kaverina on tämä taulu. Sen edessä voisi vähän huokailla, se kun on niin kaunis.
 Äidin maalaamaa taulua kaavailen portaiden yläpäähän. Mutten ole varma. Portit veisteli puuseppä, mutta ne pitäisi vielä maalata. Emme ole vielä varmaksi keksineet lukkosysteemiä, ja tähän asti on sitten solmittu kaulaliinoilla.
 Vanha polkusinger löytyi äidin ystävän mökiltä. Se toimii vielä! Ja on kaunis..
Tässä meillä lähellä on Veranda-niminen kauppa, jossa myydään vanhoja huonekaluja ja hauskoja sisustustavaroita. Tuo sokerilaatikko on sieltä, toimii meillä halkolaatikkona. Tai poltettavan paperin keräyspisteenä näköjään. Taulut etsivät paikkojaan.

Lepuuttavan Taunon takana oleva lipasto myös on harkinnan alla. Se on jäänyt tänne appivanhemmilta, ja pidän siitä kyllä jotenkin. Vaihdan siihen vetimet, ehkä maalaan, ehkä en. Se on aika kauniin värinen, mutta toki erilainen verrattuna lattiaan ja muihin huonekaluihin. Olin miettinyt sitä lastenhuoneeseen, jolloin olisin maalannut sen kirkkaankeltaiseksi. Mutta nyt en enää tiedä, kun lastenhuoneeseen menikin senkki ja siellä on sininen kirjahyllykin..

Mutta aika näyttää! Olohuone on vielä kesken, samoin keittiö. Harkintaa tarvitaan. Ystäväni Super-J, tule pian kylään ja sisusta kanssani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti