lauantai 11. heinäkuuta 2009

Vauvanhuone melkein valmis.

Tänään on pyykkipäivä. Varasin pyykkituvan koko päiväksi, ja olen siellä nyt pessyt kaikki vauvan kestovaipat. Ostin ne huuto.netistä, joku oli ne itse ommellut. Niitä on aika paljon, kymmenisen kuorta, parikymmentä imua, kymmenisen lisäimua ja muutama AIO.  Toivottavasti ne on hyvät. Tosi puhtaiksi ne tuli.. lieköhän aiempi omistaja pessyt niitä pesupähkinöillä tai jollain, kun nyt tuolla peruspyykkiaineella lähti tahrat liki kokonaan pois?

Tuo mekkonen on vero modasta. Mulla on tänään joku hikipäivä, kamalan kuuma koko ajan vaikka miten vähän olisi päällä.  En tiedä johtuuko kuumahkosta ja kosteasta ilmasta vai hormooneista, mutta niin kumminkin on. 

Tuollaisen hienon vaa'an löysin kierrätyskeskuksesta! Se oli kyllä mahtava löytö minusta. Joskin siitä puuttuu yksi osa: tuolla oikeassa sivussa näkyvällä vivulla olisi tarkoitus punnita grammoja, ja sitten tuolla astialla kiloja. Siinä vivussa on joskus ollut varmasti jokin astia, joka on sitten hävinnyt.. mutta saa siihen itsekin koululla tai vaikka hedelmäpussilla semmoisen väkerrettyä ja voi taas punnita grammojakin.

Ja tässä kuva meidän vauvan huoneesta! Ikkunaseinä maalattiin tuommoisella limehtävällä vihreällä, muut seinät vitivalkoisella. Matto on kirpparilta, 5e, pinnasänky huutonetistä 25e, pieni sininen jakkara kierrätyskeskuksesta 6,5e, tuoli on joskus kirpparilta ostamani, maksoikohan se 10e.. olen koittanut sitä joskus päällystää, mutta vähän huonolla menestyksellä. Lipasto on perheeni perintöä, ja sitten ehkä paras: keppihevonen! Se on minusta mahtava. Sen ostin kierrätyskeskuksen uusix-kaupasta 20e. Se oli vähän kallis, mutta voi miten se on hieno! 

Lamppu valittiin ikeasta sopimaan seinän väriin. Niin tuo pinnasänky on muuten alunperin ikeasta, aiempi omistaja on sen valkoiseksi maalannut. Ja nurkassa on nojallaan laskosverho, semmoinen valkoinen, joka jossan välissä laitetaan taas ikkunaan. Sekin on ikeasta. Ikkunalaudan kirjat olen keräillyt kirppareilta ja kierrätyskeskuksesta. Ja hmm.. nuo tyynyt on kanssa kirppareilta. Eipä muuta! Tämä on tällainen prosessi varmaan vielä pitkään, ehkä aina. Sen vielä sanon, että ostettiin ikeasta muutamalla eurolla taulunkehys, joka maalattiin seinän vihreällä. Ei vielä olla päätetty siihen mitään kuvaa, mutta eiköhän sekin selviä vielä. 

28+5

2 kommenttia:

  1. oottepa saanu kivan näköseksi :) meilläkin on lasten (tai siis lapsen pitäis kai sanoa, mutta tuntuu niin omituiselta) huoneen "remppa" menossa. ostettiin kierrätyksestä parvi ja ollaan sitä maalailtu hitaasti ja epävarmasti mustaksi. se oli alunperin sellanen metallin värinen/hopeinen ja aika kulunut.. eikä se musta sillain näyttäny kivalta, niin vedeltiin sitte mustaksi. muuta remppaa siellä ei viitikään tehdä, kun ollaan "second hand"-vuokralla. sun masukin on jo ihan kuule ison näkönen! :D hauskaa!!

    VastaaPoista
  2. Joo, vähän sekalaista on vielä kun puuttuu hylly: tarttettais kirjahylly vaipoille, leluille ja kirjoille. On kyllä tosi hankalaa nimetä toi huone, kun ei se nyt oikeen voi olla lapsen huone, tai vauvan huone.. ehkä se lapsi saa joskus nimen, niin sitten on helpompi siitä huoneestakin puhua. :) Maha on ihan valtava mun mielestä, ei paljoo tartteis enää kasvaa! Vaikka eiköhän se vielä veny. 10 viikkoa vielä.

    VastaaPoista