maanantai 22. helmikuuta 2010

Keltaisia kuvia

Otin tänään illalla pari kuvaa, ja koska on niin pimeää niistä tuli aika keltaisia. Tässä ensimmäisessä näkyy kuvia meidän seinältä olohuoneesta. Ylhäällä on kirpputorilta löytämäni aika iso kuva vauvasta, jota joku pitelee. Vauvan katse on jotenkin naulitseva, ja itseasiassa se näyttää vähän Elsiltä. Sitten on veljet uimassa ja niiden alla enkeli jonka sain aikanaan rippilahjaksi tädiltä. Nykyään en itseasiassa kuulu kirkkoonkaan, mutta tuo on silti rakas. Sitten kuva linnusta, joka lensi Seurasaaren sillan yli kun oltiin siellä erityisen kylmällä piknikillä yhtenä kesäkuisena päivänä kahden rakkaan ystävän kanssa. Sitten siinä alla kuva minusta ja veljestä. Suurin kuva on jostain elokuvasta, senkin ostin kirpputorilta. Siinä joku hurmuri kaataa naisen sänkyyn, niinhän käy usein elämässäkin ehkä. Niin ja vielä pienet kengät. Nekin on kirpparilta.


Olin kaivannut meille keittiöön lisää säilytystilaa. Muistin, että äidillä on joku lastulevyhylly, ja ajattelin kysyä sitä meille paremman puutteessa. Putkiremontti tulee parin vuoden päästä, ja siihen saakka tyydyn meidän vanhaan ja rähjäiseen keittiöön. No, kuitenkin sitten äiti kysyi tahdonko isoäidin vanhan asiakaapin. No totta mooses! Se on tarkoitettu seinälle, mutta meillä se seisoo nyt lattialla. Lasit on vanhempien vintillä, ne olisi aika hankalat käytössä. Äiti ehdotti maalaamista, ja harkitsen valkoista tai harmaata.. jotenkin silti tuon hyllyn kuuluu olla tuommoinen tumma, se on ollut iät ja ajat semmoinen.


Rakkaimmat purkit. Niitä jos saisi lisää.


Olen tykästynyt nyt villavaippoihin. Sisko lähetti heidän turhaksi jääneet villahousut ja tein itsekin niitä yhdet (varmaan kohta teen toisetkin, jahka ehdin) hahtuvavillaiset. Ne on niin kodikkaat kuivaessaan patterilla. (Olisipa kauniit patterit, meidän on tuommoiset 50-luvun lopun tylsät. Mutta ei se mitään, me tykätään 50-luvusta.)

Yritän löytää aikaa tenttiin lukemiseen, mutta se on kyllä haasteellista. Ehkä eniten siksi, että niin moni muu asia kiinnostaisi enemmän.

Niin ja Elsi kasvattaa hampaita alas! Se on varmasti nero.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti