sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Rattaat ilman koppaa.


Meillä on kyllä tosi lumista! On ollut vaikeaa päästä vaunuilla kauppaan, johon on ehkä 500m matkaa. Ollaan käyty välillä kantoliinalla, mutta silloin ei sitten kovin isoja määriä jaksa kantaa. Otin Elsin vaunuista kopan pois, niin voidaan välillä käydä ulkona ettei tyttö nuku. Laitoin alle lampaantaljan, vaikka käykin vähän sääliksi lammasta. Onkin kiva käydä nyt kävelyllä, kun tyttö katselee autoja ja muita ihmeissään.

Lähiseudulla on niin kauniita taloja, harmiksi me itse asutaan tavallisessa kerrostalossa. Saadaan silti katsella ikkunasta nättiä näkymää. Mietittiin kyllä silloin muuttaessa, että olis tuossa tuo 700 000e puutalokin, mutta me sitten kun se oli tylsän värinenkin. :D

Eipä muuta. Kamalasti luettavaa, hirveän iso (mutta viimeinen) tentti edessä kohta.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä lukemisiin! On se vaan hankalaa näiden pieten kanssa malttaa opiskella, olis niin paljon kivempaakin tekemistä... ;) Ja sit pitäis tietty niitä kotihommiakin välillä puuhailla. Mutta fiilis on kyllä mahtava, kun sen tentin sitten saa kunnialla läpi! Sen voimalla jaksaa yrittää sitten seuraavaakin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Maltan ihan hyvin lukea aina kun ehdin, mutta toki olisi kiva tehdä kaikkea mukavaa ne pienet hetket kun lapsi nukkuu..

    maija

    VastaaPoista