maanantai 8. helmikuuta 2010

Rakastuin!

En ehkä kestä! Eilen illalla mietin "olisipa vain kiva ommella taas jotain, mutta mitäköhän ompelisi". Laitoin googleen käsityö lastenvaate blogi ja kas, törmäsin tähän: iinu.fi

Oli ihan pakko tilata heti kankaita, nauhoja ja kaavoja, toivottavasti saapuvat pian. Meni tili kutakuin nollille vaikken monella pennillä tilannutkaan. Varsin sopuhintaisia nuo kankaat minusta. No, kohta tulee taas palakka ni sitten ei ole huolen häivää. Näitä ostin:




Ja lisäksi kaavapaketin, jossa vauvanvaatekaavoja 6kpl, eli ymmärtääkseni kaksi mekkoa, kaksi hupparia/takkia ja kahdet housut.

No tämän ihanan asian lisäksi on sitten toinen mietinnän alainen. Luettiin HBLstä aamulla uutisia siitä asetaldehydistä lasten soseissa. Mietittiin sitten miehen kanssa, että millähän keinolla sitä voisi välttää, ja todettiin luomutuotteiden olevan ehkä tapa vältellä. Mietittiin sitten, että voisin alkaa puuhaamaan Elsin hedelmäsoseet luomuhedelmistä. Meidän lähikaupassa on tosi hyvän luomuvalikoimat, ja voisin tehdä tuommoisiin hedelmäsosepurkkeihin niitä. Kallistahan se on, mutta kai se on asia josta mielellään maksaakin. En tosin tiedä mitä tuo sitten meinaa, kun sanotaan sitä olevan omenoissa ja päärynöissä "sisäsyntyisesti" mutta sitä lisätään joillain ravinteillakin.. että olisiko sitten mitään eroa tehdä niitä itse. No, tällaista pohdiskelen vain.

Vaihdoin eilisessä ruusuinnossa blogin ulkonäköä! En ole ihan tyytyväinen, eli saatanpa vaihtaa sitä vielä uudestaankin, katsotaan. :)

2 kommenttia:

  1. Olikos se tämä, harmi että on näin lyhyesti netissä. http://www.hbl.fi/text/mat/2010/2/7/w42814.php

    Me ollaan ostettu niitä HIPP -luomupurkkiruokia. Niillä on myös hedelmä ym.soseita, mutta en tiedä käytetäänkö tuota säilöntäainetta niissä.

    VastaaPoista
  2. Juuri tuo, ja sama juttu löytyy hesarinkin nettisivuilta. Piti käydä sieltäkin lukemassa jos olisi jotain laajempaa tietoa, muttei juurikaan ollut. Hipp voisikin olla hyvä vaihtoehto. Ilmeisesti sitä asetaldehydiä syntyy jotenkin käymisen yhteydessä, sitä kun on paljon simassa ja kotikaljassa. No, mene ja tiedä noista terveysvaikutuksista sitten..

    VastaaPoista