torstai 11. helmikuuta 2010

Tiikerikakkua.Menin eilen kerrankin viisaasti nukkumaan lähes silloin kuin lapsikin. Olin sitten aamulla runsaasti tavallista energisempi, kivaa! Ehdin leipoa aamusta tiikerikakun, lapsi roikkui käsipuolessa. Se oli vähän haasteellista, mutta onneksi tiikerikakku on helppo leipoa. Mitään juustokakkua hyydytetyllä marjapinnalla en ehkä lähtisi lapsi kainalossa tekemään, mutta tuo sentään onnistui. Olikin hauskaa tehdä tiikerikakku, en ole sitä leiponut vuosiin.

Tänään kahvitellaan ystävän kanssa ja mietitään nettikauppajuttuja. Aiotaan nyt kokeilla miten semmoinen sujuisi, ihan vain pienimuotoisesti. Eli tehdään kohta joitain tuotteita myyntiin. Mekon ainakin, mutta aion kyllä miettiä uuden kaavan, oman. Ehkä leveämmillä olilla ja kenties kanssa hihoilla. Kirjontaakin olisi hauska laittaa mekkoon, ehkä ostaja saisi pyytää kirjotun sanan tai kuvion.. Paljon on ajatuksia, mutta saa nähdä mitkä päätyvät sitten toteutukseen.

P.S: tiikerikakun ohje löytyy marttojen penninvenyttäjän keittokirjasta. Olen tullut suureksi marttafaniksi. Kirjan voi ostaa täältä!

13 kommenttia:

 1. Onko sulla enemmänkin noita sarjakuvapiiroksia vauva arjesta vai oletko piirrellyt vain noi muutamat mitkä olet laittanut esille?

  Oletko ajatellut tarjota niitä kustantajalle? Kiinnostaisiko?

  VastaaPoista
 2. Olen periaatteessa ajatellut tarjota, ja niitä on lisääkin ja tulee jatkuvasti. Ne ovat vain niin raakileita, jotenkin sekalaisia. Piirtelen liki joka päivä, mutta kuvat eivät liity toisiinsa sen suuremmin tyylillisesti kuin aiheiltaan. Jotkut on vitsikkäitä, toiset enemmän mietteitä. Ehkä jos saisin ne yhdenmukaistettua.

  Eli periaatteessa kiinnostaakin.

  maija

  VastaaPoista
 3. Olisiko sulla joku sähköpostiosoite, johon voisin ottaa yhteyttä? Kiinnostaisi nähdä niitä lisää ja satun edustamaan erästä kustannusyhtiötä, tosin pientä sellaista.

  VastaaPoista
 4. Kernaasti: virvaliekki (a) yahoo.com

  VastaaPoista
 5. Kiitos, otan yhteyttä heti kun muut hommat antavat myöten.

  VastaaPoista
 6. Pikaisesti kotikiireiden keskellä:
  Onnea nettikaupan perustamiseen! Ihania mekkoja. Kyllä, olen kiinnostunut noista. Tosin mulla tyttö käyttää jo kokoa 110cm. Eli jos teet isompiakin mekkoja, niin kiinnostusta löytyy, meillä on oikein prinsessa mekkofani. Haaveilen itsekin ompelukoneesta ja ompelemisesta, mutta tällä hetkellä ei ole aikaa siihen.
  Maarit

  VastaaPoista
 7. Teen isompiakin. Nettikauppa aukeaa jahka saan sivut tehtyä ja myöskin juuri nuo isommat koot kaavoitettua. Tyylistä tulee vähän tuota rauhallisempi, semmoinen hieman vanhanaikainen.

  VastaaPoista
 8. Liekö sähköpostiosoite oikea?

  VastaaPoista
 9. On se, siis pitää vaihtaa tuo (a) @ merkkiin, en viitsi kirjoittaa sitä @-merkillä kun sitten saa hirveät määrät roskapostia. Anteeksi, en tajunnut mainita. :)

  maija

  VastaaPoista
 10. Jep, kyllä sen tajusin. Ei vaan saa lähetettyä, ehkä sähköpostiohjelmassa on vikaa. Jatkan yrittämistä.
  LK

  VastaaPoista
 11. sulla se tapahtuu kaikkea :) mä kokeilen mun tilillä kirjoittamista et meneekö oikein..

  VastaaPoista
 12. Hauskoja, mut pitää vielä nuo kuosit ja kyll mallikin miettiä. Mut aika rennosti aion ottaa tuon homman kanssa. :)

  VastaaPoista