sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Huhhuhhuhhuhhuh

En tiennyt mihin muuallekaan tästä avautuisin: En tiedä kuvittelenko vai olenko taas paksuna. :o :o :o Varmaan kuvittelen. Menkkojen pitäisi alkaa ... öö eilen ja on jo monta päivää kolotellut muttei mitään kuulu. Noustessa vihloo alamahaa, lämmöt on yli 37. Huimaa. No. Katsotaan. Ei olisi vielä kiire todellakaan, mutta jos niin käy niin.. sitten käy.
Mutta vähän silti hirvittää, saako niin olla?

Ehkä kuvittelen. Olisi käsittämätöntä jos näin kävisi näin helposti ja äkkiä pienen lipsauksen takia. Kun Elsiä tehtiin niin kauan. Saako silti vähän toivoa plussaa? Vaikka hirvittää?

2 kommenttia:

  1. kuinka jännittävää, ja ihan mahdollista :)

    VastaaPoista
  2. Täysin ymmärrettäviä nuo ristiriitaiset fiilikset. Siis että hirvittää ja kauhistuttaa ja kuitenkin toivoo ja jos ei olekaan niin helpottuu ja kuitenkin pettyy. Jännää, jännää. Tee jo testi! Olen itse hiukka kärsimätön...

    Niin ja täysin mahdollista on, että olisit raskaana. Aika paljon on tapauksia, joissa ensimmäistä raskautta on yritetty pitkään ja seuraava alkaakin sitten yllättäen pian. Usein taustalla on ollut jotain hormonaalista, joka on muuttunut raskauden myötä.

    Maarit

    VastaaPoista