maanantai 22. maaliskuuta 2010

Uutisia

Siinä se nyt sitten on, plussa.
Ettekös tekin sen näe?

Hirvittää, mutta on onnellista myös. En tiedä mitä tarkalleen ajatella. Tämä vuosi tulee menemään lähes samalla kaavalla sitten, no paitsi että on jo Elsi ja kaksi kuukautta siitä jäljessä. Omien laskujen mukaan laskettu aika olisi sitten 27.11, mutta saa nyt nähdä mitä sanovat sitten np-ultrassa - siis jos sinne asti päästään. Olen vielä vähän varovainen tämän suhteen, etten ihan varmana pidä vauvaa. Elsin saamisen jälkeen on kyllä varmuus tällaisiin asioihin kasvanut. 

Ei varmaan olla ekoja eikä vikoja, jotka ensin kamppailee lapsen saamisen kanssa ja sitten hujauttaa pian toisen. Mutta mukavampi näin.. ja tietoisella riskillä me miehen kanssa mentiin, ei vaan todella osattu uskoa sen sattuvan näin äkisti!

6 kommenttia:

  1. Oiih ja voiih kuinka mahtavaa!!!!
    Ihan mieletteömän suuret onnittelut plussasta! Mielenkiintoiset ajat teillä edessä kun alatte totutella ajatukseen uudesta elämänmuutoksesta. Meillä on molemmat lapset ihan suunnitelmallisesti tulleet ja ihan tekemällä tehtykin, mutta hieman olen aina silti toivonut tuollaista yllätystä niin ei tarvitsisi niin kauheasti pohtia sitä sopivaa ikäeroa.

    Hyvää vointia ja onnellista odotusta.

    Maarit

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Itsekin toivoin todella Elsin tekemisen hankaluuden jälkeen, että seuraava lapsi tulisi helpommin. En arvannut, että näin helposti! Mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa silti, nyt vaan varoen sekä alku että loppu -oli niin paljon suppareita elsistäkin, että ne ei varmaan ainakaan vähene nyt kun toista odottaa näin pian. Mutta parempi silti suhtautua valoisasti!

    VastaaPoista
  3. Boy, that is quick ;)
    No niin, good children come to great mothers, don't they? :)

    Johanna

    VastaaPoista
  4. Onnea, ihana juttu!
    T: Outsa

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia. :) Johanna: i don't know about that, atleast babies come to good-enough moms. Or moms in general. ;)

    VastaaPoista