tiistai 30. maaliskuuta 2010

Pikakirjoitusta:

Elsin kanssa oltiin 6kk neuvolassa. Tyttö painaa 7200g ja on 67cm pitkä. Eli keskiarvon tyttö kaikkiaan. Sai rokotteen taas, viimeinen nyt ennen vuoden ikää, jee. Reppana tuli vähän kipeäksi siitä sitten.

Toinen nappula lienee kyydissä. Oireet ovat semmoiset, että alavatsaa kolottelee ajoittain, rintoja myös aina välillä vihloo. Ei niin kovasti kuin Elsiä odottaessa. Pahoinvointia on vain vähän. Sillälailla ajoittain tulee se huono maku suuhun ja ällötys. Lämmöt ovat 37.4 vieläkin. Eiköhän kaikki mene hyvin, ja jos ei niin kyllä se sitten selviää. Olen paljon rennompi tällä kertaa, vaikka mietinkin monta kertaa päivässä mitähän mahaan kuuluu. Nyt taitaa olla 5+3

Olen ollut tavattoman väsynyt viimeaikoina. Eilen menin nukkumaan klo 20 Elsin kanssa, tyttö herätti minkä herätti (en muista kuinka monesti) ja sain vielä jäädä nukkumaan puoli kahdeksaan asti aamulla kun mies nousi tytön kanssa. Tänään on ollut sitten ihan toisenlainen päivä! Jaksoin siivota ja leikkiä lapsen kanssa ja puuhata kaikkea. Menen tänäänkin nukkumaan ihan kohta, mies vaihtaa jo yövaippaa (käytetään muuten yöllä Bumgeniuksia ja päivällä myllymuksujen taskuvaippoja) ja sitten mennään lukemaan kirja tytön kanssa. Toivottavasti huominen on yhtä mukava ja jaksava päivä.

2 kommenttia:

  1. Meiltä muuten saisitte niitä kirjoja lisää, ihan niin monta hyllymetriä kuin haluatte! Milloin vaan ehditte ja/tai jaksatte.

    VastaaPoista
  2. Olen miettinyt niitä, tullaan kyllä kun ehitään!

    VastaaPoista