sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Uimaranta ja helle.

Oltiin Elsin kanssa uimarannalla tänään. Näytän tosi pisamaiselta kuvassa, onkohan ne pisamat oikeasti noin näkyvät? Olis itseasiassa kiva jos olisivat, pisamat on mukavia. Älytön helle on kyllä, kävelin sinne tuo takana näkyvä aurinkovarjo harteilla ettei Elsi olisi pitkää aikaa suorassa auringossa. Taidettiin molemmat olla aika kuitteja kun sitten kotiin päästiin.

Kesän parhaat eväät on mansikat. Raskausdiabeetikko ei saisi syödä kuin kolme hedelmää päivässä, eikä kerralla. 2dl mansikoita vastaa yhtä hedelmää. En vielä tottele: olen välillä mitannut kun olen ronskisti syönyt kolme nektariinia, eikä vielä ole tullut nousuja. Varmaan jossain välissä pitää taas olla sitten tarkempi.. Vaan toivottavasti ei! Koska mansikat on hyviä. Onneksi paras mansikka-aika ei ole loppuraskaudesta.

Menomatkalla Elsi nukahti. Meiltä kävelee rannalle.. no aikaa on turha mitata kun minä kävelen niin hitaasti, mtuta joku 3km sinne lienee matkaa. Perilläkin veteli sikeitä hyvän tovin.

Mietin muuten noita uimatamineita. Uitin tyttöä nakuna, paitsi huivi oli päässä. Ei kait noin pieni uikkaria tartte, mutta tarvitsisikohan paidan päälleen tällä paisteella? Toisaalta eipä siellä vedessä pitkään viihdytty, vaikka se olikin hauskaa meistä molemmista. Lapsia ja aikuisia oli kuitenkin koko lätäkkö täynnä, niin ei sitä sitten kovin pitkään viitsinit sillitellä purkissa.

Eipä muuta, pisamia vain! huomenna 20+0.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti