torstai 15. heinäkuuta 2010

kuumempi.

Eka kahvirinki kokoontui tiistaina, ja oli varsin leppoisaa. Joskin erittäin hikistä myös, miten voi olla jatkuvasti näin kuuma! Eräs marakassi jäi eräältä pieneltä vieraalta taakse, ja se on nyt minulla tallessa niin voin sen omistajalleen palauttaa ensikerralla. Ehdotus oli, että jos seuraavalla kerralla (joka on kait 27.7 jos tasan kahden viikon väliä pidetään) ei ole ihan näin kuuma, voitaisiin olla ulkosalla jossain. Tai sitten meillä kotona.

Eilen oltiin taas uimarannalla, tällä kertaa seurasaaressa. Mentiin sinne tuulen toivossa, mutta oltiin sitten väärällä puolella saarta. Ei se niin haitannut, kun kuitenkin meressä pystyi vilvoittelemaan. Elsi veteli mansikoita kaksin käsin. Siis tosiaan mansikka kummassakin kädessä ja haukkasi kerran, sitten heitti pois ja otti uuden.



Oon ihan raato tässä kuumassa. En jaksais sitä nyt yhtään. En keksi mitään mitä tekis pienen kanssa kuumassa, ja ollaan sitten vaan kiukkuisia kummatkin. No, kai tämäkin aikanaan loppuu, ja nyt kai pitäisi öitten viiletä vähän.

Lisäys: Tämän kuumusvalituspäivän päätteeksi satuin lukemaan vau-raskauskalenteria, ja osuvasti siinä sanottiin näin: Onko olosi lämpimämpi kuin tavallisesti ja hikoiletko enemmän? Se johtuu siitä, että kilpirauhasestasi tulee aktiivisempi: lepoaineenvaihduntasi on 20 prosenttia vilkkaampi kuin tavallisesti.

Eli ehkäpä en valita ihan kokonaan turhasta, kun tuohon kohtaan juuri olivat tuon painaneet.. ihana kuulla. Mutta huomenna en valita, päätin sen. Elämä kulkee paremmin eteenpäin jos ei valita koko ajan.

1 kommentti:

  1. Taitaakin olla Joonatanin marakassi! Me ei päästä tiistaina, kun ollaan maalla mummolassa. Mutta seuraavalla kerralla sitten tullaan taas mielellään! Loistava idea tämä kahvirinki :)

    Mervi

    VastaaPoista