maanantai 16. elokuuta 2010

Ihanaa jaksamista!

Olen niin iloinen kun jaksan taas asioita! Välillä kun mietin taaksepäin tajuan miten väsynyt olen välillä ollut. Nyt jaksan taas siivota ja laittaa ruokaa ja käydä kävelyillä ja tehdä asioita. Se on kuulkaas ihan älyttömän mahtavaa. Tiedän toisaalta, että kohta loppuraskauden väsymys pukkaa päälle ja sitten on taas raskasta, mutta sekin menee ohi.

Ruoanlaitosta nautin taas, viimeaikoina olen laittanut mm. kasvispiirakkaa nakeilla :D, currykanaa, täyjyvänuudeleita kookosnakkikastikkeessa (jäi nakkeja yli piirakasta), lohiperunalaatikkoa ja erilaisia jauheliharuokia. Miehen lemppari on ehkä ihan perunat ja jauhelihakastike. Elsi tykkää aikalailla kaikesta, mutta ehkä Elsikin syö mielellään perunaruokia.  Itse.. no pakko sanoa ettei mikään ruoka oikein mulle raskaana niin kamalan hyvältä maistu. Paitsi itseasiassa lauantaina syömäni valkosuklaajuustokakku eräillä 1v syntymäpäivillä. Se oli ehkä paras juustokakku pitkään aikaan.

Käy vain helposti niin, että vaihtelua kaipaisi eikä keksi mitä laittaisi. Pitäisi olla joku helppojen arkiruokien ideapankki jossain. Tai onhan niitä, mutta aina ne tuntuu liian konstikkailta vauva kainalossa tehtäviksi.

2 kommenttia:

 1. Älä turhaan murehdi tulevia kremppoja, nauti nyt tästä hetkestä. Niin varmaan teetkin.

  Hauskaa, minä myös mietin aikoinani, että pitäisi ihan tehdä "yksikätisen keittokirja". Ihan sillä idealla, että mitä ja miten voi ruokaa laittaa lapsi kainalossa. Resepteihin tulisi lisää rivejä tyyliin: 5. Nakkaa vauva hetkeksi lattialle, jotta saat perunoista vedet kaadettua. Varaudu siihen, että housusi revitääna alas vauvan kammetessa itsensä jalkaasi myöten pystyyn.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin tutulta. "kuori puolet perunoista, ja päädy keittämään loput kuorineen kun vauva karjuu"

  Mieskään ei tajua aina mitä kaikkea on ylipäänsä mahdollista (tai kohtuullisen helppoa) tehdä lapsen kanssa, ja ehdottelee aina jotain lirögvaintlvtyrnl-nimistä hankaluusruokaa. No, ollaan sitten sovittu että paremmat tehdään vapaapäivinä.

  maija

  VastaaPoista