torstai 19. elokuuta 2010

Uusi sänky lapselle.

Elsi sai uuden vanha sängyn! Lisäksi myös kauniita vanhoja lakanoita, joilla sängyn koristelin. Vielä siinä ei ole patjaa, mutta pehmitin sitä peitoilla. Aika hieno minusta, vaikka tuo kuva ei teekään oikeutta. Elsi saa harjoitella siihen kiipeämistä vielä pitkän tovin, ja hankin siihen patjan jotta se voi toimia sohvana kunnes sitä tarvitaan sänkynä.  Nyt on taas sitten jäänyt yksi nojatuoli ylimääräiseksi, minnehän sen laittaisi? Saatiin myös yksi kaunis pieni jakkara, pitäisiköhän tuosta hieman sängyn reunalla näkyvästä tuolista luopua.. On se kun kaikkia kauniita esineitä ei ole tilaa pitää! Olisin myös saanut kaksi tosi kaunista valkoista pinnatuolia, mutta ei niillekään tilaa ole missään..

Huokaus. Olen semmoinen kauniiden tavaroiden hamstraaja ettei ole vähemmästä väliä. Vinttikin on jo täynnä ihania huonekaluja.

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuolla sängyn alla lasten sängyn patja. Hyväkuntoinen ja kivan paksuhko, aikoinaan Pihlalle ostettu. Saat sen, ja voit vaikka leikata, jos on liian pitkä tarpeisiisi.

    VastaaPoista
  2. Hei jee, kivaa! Tullaan hakemaan jahka keritään.

    maija

    VastaaPoista