tiistai 21. joulukuuta 2010

Kuulumisia


Kas hyvää kuuluu. Meille kaikille.

Elsi on oppinut leikkimään pieniä kuvitteluleikkejä. Esimerkiksi syöttää nukkeja ja tarjoilee kuvittelukahvit. Elsi myös "laskee" asioita omalla kielellään, osoittaa ja sanoo yy, kell, klaa, boo, kaikkea semmoista. Tai sitten laskee sanoen kissa, koira, kissa, koira, kissa, koira..

Emil on kasvanut tosi hyvin, kotivaaka näytti taas 400g nousua viikolle. Ensiviikolla on taas punnitus neuvolassa (raukat "joutuivat" ottamaan väliviikolla!). Olen nyt sitä mieltä, että maito varmaankin piisaa, ja koitan olla miettimättä koko juttua ja elän sitten mahdollisten muutosten kanssa myöhemmin. Emil on ihan supertyytyväinen vauva. Ei juuri itke ikinä ja on vaan ja makoilee. En tiennyt, että vauvat voi olla tällaisiakin! Toivottavasti jatkuukin näin.

Minäkään en ole kovin väsynyt nyt. Tai no siis kun teen vain nämä perheasiat niin on hyvä, ei kyllä energia riittäisi juuri muuhun. Asiat silti hyvin, mieli hyvä ja niinpoispäin. Päätä särkee valitettavasti välillä, koska nukun Emil kainalossa vähän rutussa usein. Mutta sentään nukun, se  on hyvä.

Miehen jalkavaiva on jo parempi, toivotaan myös jatkossa samaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti