keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Emil Albert.

Pojasta tulikin Emil Albert, ja nyt se lukee jo maistraatin papereissa. Itseä alkuun harmitti Launosta luopuminen, mutta on sen nimen pakko olla molemmista hyvä. Emil oli ollut meillä listalla alusta asti, mutta se oli kuitenkin jätetty pois. Koitettiin välttää e-sarjaa, mutta noh.. jos se eellä alkava nimi nyt on kaunis ja ihana niin miksipä sitä ei sitten käyttäisi.


Tänään käytiin neuvolassa punnituksessa, ja Emilin paino oli noussut kotiutumispainosta 3280 jo lähes syntymäpainoon 3510. Maito ilmeisesti siis piisaa hyvin! Koitan nyt vain suhtautua luottamuksella ja huolehtia vasta jos erityistä syytä siihen löytyy, jos Emil on itkuinen tai jos paino ei nouse riittävästi. Neuvolan täti sanoi ettei saa imettää liian kauan, rintojen pitää saada levätä ja niin pois päin. En taida uskoa, vaan imettää aina kun poika tahtoo.

Tänään paino oli aamulla sama kuin ennen raskautta. :) Katsotaan laskeeko se siitä vielä. On kyllä laiha olo! Se ei kestä varmaan kauaa se olo, mutta pitää nauttia siitä nyt kun se vielä on. :)

Elsi-raasu on kyllä yhä hämmentynyt. Omaa sydäntä kyllä riipii kun en voi aina ottaa syliin kun Elsi niin tahtoisi. Eilen kun imetin Emiliä ja mies ei ollut kotona, alkoi Elsi heti komentaa minua sormi ojossa "eieieieieieiei!" Heti kun nänni lähestyi Emilin suuta kuului kamala ei-parkuna ja sydäntä särkevä itku. Toivotaan, että kaikki tottuvat uuteen perheenjäseneen ja sen tuomiin muutoksiin pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti