perjantai 31. joulukuuta 2010

Neuvola, kun Emil 5vko 3pvä. (kai)

En pysy perässä lapsen iästä. No, kuitenkin, Emil oli kasvanut tosi hyvin. Painoa on nyt 5140g ja pituutta 56,5cm. Eli kahdessa viikossa tullut kilo painoa, huh!

Tänään syödään halloumi-pinjansiemensalaattia (nam!) ja otetaan vuosi vastaan. Minä otan sen varmaan luomien läpi, nukkumalla siis. Mahtava vuosi 2010 onkin ollut.

2 kommenttia:

  1. no ainakin maitua riittää :-D hienosti on poika kasvanu kyllä! meidän Siiri on nyt 2kk iässä just 56cm. tosin onkin tätä ennen kerännyt painoa vaan, ainakin "kurveista" päätellen :P poimua poimun perään, mutta nyt tuo näyttää hoikistuneen, niin josko sitä pituuttakin rupee tulemaan. ja kyllähän tuo teidän poitsu painaakin melkeen saman verran jo! :D hieno homma!
    miten sulla on nukkumiset nyt menny? niin ja paljon Emilille Elsille nyt tuli ikäeroa?

    VastaaPoista
  2. Ikäeroa huutojoukoilla on vajaa 1v2kk. Eli 1v1kk2,5vko oikeastaan. :D Nukkumiset menee miten menee.. kyllä saan semmoisia parin tunnin pätkiä kaksi-kolme kertaa yössä, mutta se tarkoittaa että pitää itte mennä nukkumaan Elsin mennessä klo 20 ja nukkua niin pitkään kuin suinkin. Viimeyönä jossain välissä valvoin jonkun puolitoista tuntia, kun joka kerta yrittäessäni irrottaa tissikontaktia tuo heräsi. Mutta ei ole vielä tullut mitään epätoivon puuskauksia ainakaan, olen vielä sen verran voimissa että jaksan suhtautua hyvällä mielellä.

    maija

    VastaaPoista