maanantai 30. toukokuuta 2011

Kuulumisia Mieletön viidakko on kasvanut lähipientareelle. Juuri muutama viikko sitten kuljettiin ja ihastelin lehtisilmuja. Nyt siitä ei näe lävitse edes! Nämä kuvat on kyllä viimeviikolta, muistaakseni.Käytiin myös korkeasaaressa. Se oli lopulta vähän ajateltua raskaampi reissu tehdä. Silti mukavaa.

Emil on oppinut sanomaan tätätätätätä ja sanoo niin myös unissaan. Osaa lisäksi tosi hyvin jo tarttua kaikkeen, kun aiemmin ote vähän hapuili. Liikkuminenkin alkaa jo kiinnostaa. Toivottavasti oppisi sen pian, kun on niin painava kantaa.

Elsi on ollut nyt sillä maidottomalla ruokavaliolla kaksi viikkoa. Alkuun se tuntui helpottavan mahaa, sitten vähän emmin onko niin kuitenkaan. Lääkärissäkin käytiin, ja siellä lääkäri vinkkasi ettei kauramaito ehkä sovi Elsille. Jätettiin sitten sekin vähälle, ja taas maha toimii hyvin. Toivon kuitenkin Elsille käyvän jo moni maitotuote, koska on aika suuri rajoite olla kokonaan ilman maitoa. Todella monessa kaupan tuotteessa lukee maito, maitojauhe, hera tai kaseiini. Tämän viikon lopulla tai ensi viikon alulla alan kokeilla portaittain maitotuotteiden palauttamista ruokavalioon.

Koti on niin perin sotkuinen nyt. On ollut taas huonounisempi jakso molemmilla lapsilla. Elsi on herännyt pari kertaa yötä tarvitsemaan peittelyä ja Emil taas sen kolmisen kertaa yössä syömään. Lisäksi tosiaan puhuu unissaan tätätätätätä ja siihen herään kyllä tietenkin myös. Emilin ollessa hereillä menee aikaa ja energiaa viihdyttämiseen ja turvassa pitämiseen, ja taas kun molemmat nukkuvat pyhitän ajan vain itselleni (voih miten itsekästä!) ja lojun. No, olkoot sotkuista. Siihen ei kukaan kuole.

2 kommenttia:

  1. Sotkuista on meilläkin, vaikka nukutaan pitkät yöt! Mies kantoi naapurista videolaitteen ja kasapäin lasten nauhoja. Ne lojuu pitkin kämppää, enkä tiedä mitä niillä tekisi. En usko, että meidän lapset kovin pitkään jaksaa enää Prinsessa Ruususia katsella. Jos ne tänne viritetään ja parin kuukauden päästä kukaan ei niitä katsele, niin otatko vastaan?

    VastaaPoista
  2. Luulen etten. Vähän tekisi mieli, mutta tilaa on niin vähän ja sotkua niin paljon..

    VastaaPoista