torstai 1. huhtikuuta 2010

järrrrrrrkyttävä väsymys.

On jotain aivan järkyttävää tämä väsymys nyt. Menen joka ilta nukkumaan kun lapsikin menee, ja silti olen aivan katkiväsynyt. On ollut pakko poistaa jotain hommalistalta ja keskittää liikenevät voimat pakollisiin asioihin. Miehen kanssa sovittiin uusia nukkumisjärjestelyitä, että saisin vähän enemmän energiaa. Ei ole mukavaa olla näin kireällä. Ennen raskautta jaksoin puuhata vaikka mitä päivät pitkät, vaikka heräsin yöllä moneenkin kertaan. Nyt on pinna kireällä ja jaksaminen vähäistä, tukka jatkuvasti sotkussa ja yöpuku päällä aamusta iltaan.

Lähden tästä ulkoilemaan tytön kanssa, jos vaikka saisin siitä lisävirtaa. Aurinko ainakin paistaa.

2 kommenttia:

  1. tutulta kuulostaa! ekassa raskaudessa väsymys jää jotenkin innon alle ja toisaalta pakollisia hommia ei ole. eiköhän muutaman viikon päästä helpota, tai siten sitä vain alistuu :) jaksamista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Muistan kyllä olleeni viimeksikin väsynyt työharjoittelun aikaan jossain viikoilla 6-12. Mutta nyt se vaan vaikuttaa arkeen niin paljon enemmän, kun ei voi levätä heti kun siltä tuntuu. Ihanaa kun on pääsiäinen, mies on antanut nukkua nyt aamuisin. Se on ollut kyllä ihanaa.

    VastaaPoista