perjantai 11. kesäkuuta 2010

Mahaa ja ryömintää.

Vertailun vuoksi laitan tähän nyt mahakuvia. Ensimmäinen on Elsiä odottaessa 17+3 otettu, toinen on tänään 15+4. Eikös ole eroa mahoissa? Ja kuitenkin viitisen kiloa eroa painossa, siis tässä tokassa on painoa vähemmän. Jännä juttu!

Elsi osaa jo tosi kivasti ryömiä. Tai oikeastaan se kiitää takapuolellaan. Tai matelee takapuolellaan. Se on jokatapauksessa vähän siellä täällä meidän kämpässä ja selkeästi ylpeä siitä. Tänäänkin matkusti takapuolellaan keskilattialta pöydän kautta pianon kylkeä paukuttamaan, missä on kuitenkin useapi metri matkaa. Sieltä se sitten katseli iloissaan, että etpä äiti usko missä olen!

Imuroiminen on tällä hetkellä tuottanut suuria hankaluuksia. Elsi pelkää imuria, enkä jaksa nyt mahan kanssa kantaa sitä kantoliinassakaan. En tiedä jos selkäpuolella saisin. sitteristä osaa kiivetä pois. Lattialla vain huutaa, ja tänäänkin kun päätin imuroida pari huonetta Elsi suuttui niin kovasti! Parkui räkä poskella ja oli niin loukkaantunut pikaimuroinnin jälkeen ettei suostunut edes silmiin katsomaan hetkeen. Leppyi se sitten kuitenkin, on aika dramaattinen tapaus hän.

Elsi 8,5kk ja rv15+4

2 kommenttia:

  1. Saako teidän imurissa miten säädettyä imutehoja? Jos kokeilisit totutella hiljalleen, vähän leikin varjolla. Meillä ainakin jos laittaa imurin tehot ihan pienelle, niin imurin äänikin on tosi hiljainen. Sitten sitä voi vähän ihmetellä yhdessä, että miten se hurisee. Ja kun ei enää jännitä sitä, niin kokeilla kutitella vähän jalanpohjasta jne. Meillä pojan mielestä parasta huvia on nykyään, että laitan imurin tehot pienimmälle niin hän voi putkella imeä omaa mahaansa... :D Toinen hieno homma on laittaa naama siihen ilmavirtaan, mitä imuri puhaltaa ulos. Tukka vaan hulmuaa! :D

    Toisille tietysti tämä voi olla ihan liikaa, mutta meillä ainakin on näin saatu imuroinnista ihan parasta viihdettä! Näin koiraperheessä en pistä pahakseni, kun poitsu vähän väliä käy osoittelemassa siivoskaappia siihen malliin, että josko imuri voitais taas kaivaa esiin!

    VastaaPoista
  2. Hyvä ajatus, pitääkin kokeilla! Kiitos. :)

    VastaaPoista