torstai 24. kesäkuuta 2010

Yksinäisyyden poistoa:

En ole sinänsä yksinäinen, siis kavereita on ja perhettä ja elämänpiiriä. Kaipaan silti jotain jutteluseuraa päivisin. Olen miettinyt mitä se sitten voisi olla ja mistä sitä saisi, äitiystäviä on aika kaukana tai hankalien yhteyksien takana. Sitten tuumin, että voisi kerätä porukan, johon tulisi omat tuntemat äidit ja heidän tuntemansa äidit, ja sopia tapaamispäivän aina johonkin kahvilaan. Vaikka joka toinen viikko, niin ei olisi liian tiheään. Itse ehkä tykkäisin jokaviikkoisestakin, mutta se ei ole kovin realistinen tavoite ehkä.. vaikka jos äitejä olisi riittävästi ei niin haittaisi jos/kun joku ei pääsekään. Sitten voisi kahvitella ja jutustella ja syödä vaikka pullaa yhdessä, aika mukavaa.

Pitäisi vielä löytää kahvila, johon pääsisi vaunuilla ja jonka lähellä olisi hyvä hoitohuone.  Ja saada kokoon se porukka. Jos tätä nyt sattuisi lukemaan joku muu hieman yksinäinen äiti, niin tervetuloa mukaan. Tai ei sitä nyt tarvitse äitikään tietenkään olla, saa muutenkin tulla juttuporukkaan mutta pitää vaan sitten sietää lapsia ja vauvoja. :)

4 kommenttia:

  1. onko siellä teilläpäin mll:n perhekahvilaa? Täällä meidän "kylällä" on, tosin se on nyt kesätauolla ja treffataan vapaaehtosesti aina kerran viikossa läheisessä puistossa. Itsellä sama tilanne ja olen kyllä saanut sieltä uusia "äitiystäviä" paljon:)

    VastaaPoista
  2. heipsuli! täällä varmaan kanssa ruvetaan kaipailemaan mammakavereita jossain välissä, mutta vähän kaukana asustellaan :D

    tosi hyvä idea kyllä toi pistää treffit jonneskin pystyyn. jos on pienempi porukka niin voihan ne olla jonkun kotonakin jos on vaan tilaa ja sitten nyyttäriperiaatteella jokainen tuo jotain paikanpäälle.

    VastaaPoista
  3. Heissan!

    Mä ilmottaudun mukaan "mammakaffeille". Oon lukenut sun blogia jo Helistimen aikoina ja aina joskus jotain kommentoinutkin..

    Meillä on esikko 1,6v ja toinen ois tulossa syyskuun alussa!

    Seuraa ja vertaistukea siis kaivattaisiin!

    Tuli mieleen esim. Arabian tehtaiden kahvila, se on rauhallinen ja ihan ok inva-wc/lastenhoitohuone on vieressä. Ja kuten Elli kirjoitti, pienemmällä (ja tutummalla) porukalla myös "kotikahvila" on hyvä juttu!

    Mari :)

    VastaaPoista
  4. Hei,
    Tervetuloa mukaan vain! Nyt on jonkin verran tuttavapiiriä kasassa, ja ilmeisesti suurin osa on sitä mieltä, että parasta olisi kumminkin tavata jonkun kotona kiertävällä vuorolla. Ei siis kaikkien kodeissa tarvitse jos ei joku jostain syystä halua (tyyliin pieni asunto tai vaikeassa paikassa). Sitten muut tuo tarjottavat ja kodin tarjoaja keittää vaan kahvit. Puhuttiin alustavasti ensiviikon tiistaista, eli jos Mari tahdot mukaan niin pistä mulle vaikka sähköpostia virvaliekki (a) yahoo.com niin kerron osoitteen (jahka päätetään missä ja milloin)!

    Elli, sit kun tuut suomeen käymään niin sit tulet katos. :)

    VastaaPoista