maanantai 29. marraskuuta 2010

Nimivääntöä..

Mies empii (taas) nimeä. Oltiin jo sovittu Launosta, mutta nyt tuo empii. Katsotaan miten käy. Itse vieläpä tuon keksi, mutta nyt sitten taas jahkailee.. Olisi niin kiva jo saada varma nimi ja lupa tottua siihen, nytkin tuntuu jo vaikealta vaihtaa pois Launosta kun olen jo viikon poikaa niin kutsunut.

Imetys tuntuu sujuvan. Otteessa on ollut vikaa ja nännit on ihan rikki, mutta tänään olen kai saanut kiinni semmoisesta oikeanlaisesta asennosta. Yöt on olleet todella katkonaisia. Kerran nukuin kolme tuntia putkeen, mutta muuten tunnin-parin pätkissä ollaan pärjäilty. Vielä se ei verota, mutta kohta varmaan. Koitan suhtautua tähän sillä zen-lammas -mentaliteetillä ja mennä päivän kerrallaan. Tiedossa on pitkä väsynyt aika, mutta yksi päivä huomaan että molemmat lapset on nukkuneet yönsä putkeen. Sitä odotellessa!

Elsi on ollut kiukkuinen pieni tyttö, mutta toisaalta pussailee Launoa (tai pitäisiköhän palata takaisin "vauvaan") ja silittelee päästä. Vauva on kantoliinassa paljon jolloin Elsi välillä unohtaa koko homman, ja ihmettelee kuullessaan vauvan ääniä.

3 kommenttia:

 1. Launo olis kyllä hieno nimi, mutta etteköhän te jonkin mahtinimen keksi kuitenkin!

  jaksua sinnekin ihan hirmusesti ja toivottavasti isännän jalat ei jouda vuodelepoon.

  herkuista puheen ollen, mun pitäskin postittaa sulle täältä keksejä, jotka on parhaimmillaan kun niitä vähän kastaa teessä/kahvissa/maidossa tms. :)
  argh! tissitakiainen kutsuu! -->

  VastaaPoista
 2. I am still very curious: Until when you guys have to decide for a babies name? As in Germany we have to give the baby its real name soon after it was born, like in the hospital. I am still trying to figure out how long the Finnish people can wait for that. Even when you don't babtize the child.

  Oh. And of course CONGRATS! here, too. I am so sure you are a fabulous mom, and your mies is a a wonderful father.
  ~J.

  VastaaPoista
 3. Se olis tosi hyvä nimi, mutta minkä mahtaa jos mies muutti mielensä..

  J i think it's in two months time. So we can still think things over.

  VastaaPoista