keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Kevättä ja supistushuolta.

Meidän talon vieressä on puisto, jossa on maailman kauneimmat japanin kirsikkapuut. Ne on nyt juuri kukassa.

Herkästi on tänään supistellut. Hain putket ja vien näytteet labraan huomenna, niin saavat katsoa onko joku tulehus. Mahassa melskataan niin paljon, etten sinänsä ole kovin huolissani, mutta kuitenkin on hyvä tarkistaa. Selkäkin on kipeä, mutta ehkä se on vain väsynyt jotenkin. Nukuin kumminki lattialla viimeyöstä osan, kun nukahin telkkarin ääreen.

Katsotaan miten käy.

2 kommenttia:

 1. Satuin jotenkin vahingossa tänne, ja luettuani noista harjoitussupistuksistasi tuli tarve kommentoida. Itsellänikin niitä oli jo hyvissä ajoin ennen puoliväliä, kivuttomia (joskus tosin selkeästi tunsi sen "vanteen" siinä ympärillä) ja joskus ihan levossakin.

  Ne tottakai huolestutti kun ei kukaan tunnu niistä mitään tietävän, aina vaan tulehdusta tarjotaan syyksi, mutta olen sittemmin kuullut muutamalta kätilöltä niiden mielipiteenä että jotkut vaan on supistusherkkiä ja jostain syystä joidenkin on helpompi huomata supistuksensa kuin toisten. Siinä se 20+ viikkoa minullakin meni, joskus useammankin kerran päivässä harjoitussupistellen, kunnes terve ja ihana poika syntyi viikoilla 37+5. Synnytyksessä avittanut kätilö oli sitä mieltä että aikaisuus voisi hyvinkin johtua juuri niistä harjoitussuppareista, kohtu on sitten valmis tositoimiin ja tietää mitä tehdä, ja vauvatkin tykkää kevyestä hieronnasta... :)

  Hyvää vointia ja toivottavasti sinullekin näistä suppareista tulee olemaan hyötyä!

  Jenni

  VastaaPoista
 2. Toivon tosiaan että hyötyä olis mieluummin kuin haittaa. :)

  Kiitos vastauksesta. Voipi olla, että tää on vain sukuvika. :)

  maija

  VastaaPoista