perjantai 22. toukokuuta 2009

Ulkopotku.

Tuossa lopussa pitäis olla videopätkä siitä, miten juniori potkii mahan läpi. Näytän siinä sormella potkukohtaa, pitää kattoo aika tiukasti noin pientä ruutua, että näkee missä potku on. Ettikää semmosta mahanahkan nytkähdystä, mää sanon siinä videossa sen jälkeen että potku kävi. Taitaa olla siinä noin 13 sekunnin kohilla. :D Otin niitä videoita kaksi, ja ajattelin editoida ihan vaan ne potkut, mutta en ossaa. :D Kone ei jotenkin hyväksy sitä tallennemuotoa, joka kännykän videoissa on, antaa kattoa muttei editoida. Mies osaa ehkä paremmin.

Kaikki siis hyvin auringon alla. Neuvolan suosituksesta käyn lääkärillä tiistaina, koska supistuksia on paljon jos olen koululla. Tiistain luennon jälkeen (3h kovalla penkillä istumista) supisti kipeästi ja kauan, levossa. En usko silti olevan hätää, mutta hyvä juttu kun tarkistavat.

Lapsi on jo niin iso, että sen liikkeistä suurimman osan tuntee. Näin viime yönä unta, että se painoi kasvonsa ja kätensä mun vasenta kylkeä kohti, ja itte painoin vähän käsillä ympäriltä, niin sen kasvonpiirteet näkyi korvien kaaria myöten. Huusin miehelle että tuu nyt kattoo, tuu tuu! :) Aika hurjan näköistä olis, jos niin oikeasti kävis. Ollaan naurettu miehen kanssa, että olis hassua jos se olis niinkuin imumonni, naama kiinni mun mahanahkassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti