lauantai 16. toukokuuta 2009

Unia.

Näin yön mittaan ihan tosi monta omituista unta:

1) Lapsi syntyi, keisarileikkauksella.  Se oli poika, ja sen nimeksi tuli Nuutti. En muistanut leikkauksesta juuri mitään, ja näin lapsen vasta kotona (joka oli kummasti lapsuudenkotini, jossa melkein kaikki unet tapahtuu). 

Sitten uni jotenkin muuttui, ja olinkin joku vapaustaistelija, joku nuori mies. Olin kolmen kaverini kanssa tekemässä mielenosoituksellista näytöstä. Aiottiin ampua ilmoille hurja määrä raketteja, jonka piti kuvastaa jotain. Olin vähän niinkuin hengessä mukana, mutten ihan tajunnut miksi niin tehdään. Sytyttelin raketteja, niistä tuli mahtavia kuvioita taivaalle. Kaverit hihkui. Yhtäkkiä joku ampui vieressäni seisovan miehen, joku jostain talon katolta. Juoksin piiloon. Poliisit tulivat ja ottivat minut kiinni. Olin taas minä, en enää mies, ja minulla oli se vastasyntynytkin. Poliisit olivat ottaneet myös mieheni kiinni. Koitin selittää, ettei tarkoitus ollut kuin ampua raketteja, ei kai se niin iso rikos ole. Pitelin lasta sylissä, ja joku vartija sanoi, että pääsen ainakin perhevankilaan miehen ja lapsen kanssa. Jossain tässä välissä heräsin.

2) Lapsi  oli taas syntynyt. Mietin miten se voi olla mahdollista, koska olen vasta puolivälissä. Mies sanoi, että katos nyt, tuossa se on sylissäsi. Ihmettelin kuinka voi olla, koska mahakin on vielä tallella, iso maha, katso nyt mies kun tässä on tämä maha. En voinut käsittää miten saatoin nähdä lapsen sylissä ja mahan ja potkut tuntuivat mahassa. Mies meni (lapsuuden kotini) ruokapöydän alle rikkomaan juomalaseja ja sanoi "se syntyi! se syntyi!" 
Ajattelin, että miehen verensokereiden täytyy olla matalalla, siksi kaikki on niin oudosti. Komensin häntä syömään, mutta hän ei suostunut. "sun on syötävä nyt! Istu tähän !", huusin. Taisin kiroillakin, pakottaakseni hänes syömään. Koitin selittää miehelle, että lapsi ei ole vielä syntynyt, hän vain luulee niin koska verensokerit on niin matalalla.
Taisin herätä jossain tässä.

3)Taas lapsi oli syntynyt, nyt se oli tyttö, ja sen nimi oli Molla. En muista siitä unesta enempää.

Aikamoista. Olipa kiva yö. Tykkään nähdä unia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti