keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Kantoliinoista.

Olen kuullut nyt niin vakuuttavaa puhetta kantoliinoista, että pitää ehkä kokeilla semmoista. Kattelin vähän markkinoita. ja myllymuksujen sivuilla esiteltiin suomalaista kantoliinaa, joka on osuvasti nimetty Maijat. :)
Tahtoisin noista vaihtoehdoista tuon mustan, jossa valkoinen raitatasku.

Ei muuta. Kovasti potkitaan. Huomenna neuvola.

23+2

2 kommenttia:

  1. Heissan! Päädyin jotenkin kiertoteitse blogiisi ja huomasin, että kirjoittelit liinoista! Jos et ole sattunut käymään Kantoliinakanavan sivuilla, niin käväise ihmeessä, sieltä löytyy paljon tietoa aiheesta, sidontaohjeita ja kuvia erilaisista liinoista. Sivut ovat ehkä alkuun aavistuksen sekavan oloiset, mutta siellä on oikeasti tosi hyödyllistä juttua. Lisäksi sivuilta löytyy paikkakuntakohtainen lista kantoliinatukihenkilöistä, jotka ovat tavallisia liinailevia vanhempia, jotka voivat tarvittaessa auttaa, jos liinailun kanssa tuntuu takkuiselta! Onnea odotukseenne ja kaikkea hyvää:-)

    VastaaPoista
  2. Hei, ja kiitos vinkistä! Olen siellä pikaisesti vieraillut, mutta en ole vielä tarkemmin tutustunut. Tuo kantoliina on saanut niin monelta suunnalta hyvää palautetta, että ehkä on liki pakko kokeilla sitä. :)

    maija

    VastaaPoista