torstai 18. kesäkuuta 2009

Kuvapäivitys!

Laitanpa nyt kuvia oikein kunnolla! Ekana meiän kesken olevasta remontista. Meidän keittiön ja pienen makkarin välistä on siis joskus joku kaatanut osan seinästä saadakseen ison keittiön. Me nyt tahdotaan pieni makuuhuone takaisin, ja sitä on tullut meille tekemään semmoinen tosi mukava ja pätevä puuseppä. Hänen firmansa nimi on Viiripuu, voidaan kyllä suositella! Tässä kuva siis keittiön puolelta makuuhuonettapäin.

Sitten kuva samasta vaiheesta makuuhuoneen puolelta: raamit on siis laitettu, mutta ei vielä levyjä ja villoja. Tämä kaikki tehtiin eilen.


Sitten on kuva tältä päivältä. Eilen laitettiin viimeisenä levyt ja villat, tänään on sitten kitattu kaikki kolot. Tämä on makuuhuoneesta, ja huomatkaa miten meiän Tauno on iso! :D Tuo on meiän keittiönpöytä, joka menee nyt toviksi vintille varmaan.

Toinen kuva makuuhuoneesta. Tuo keltainen vehje on joku imurin kaltainen, mutta se vaan pitää aivan käsittämätöntä pauketta. Muttei se haittaa.


Kävin tänään kierrätyskeskuksessa etsimässä meille pyöreää pienehköä ruokapöytää olohuoneen puolelle laitettavaksi. En löytänyt. Oli siellä pyöreitä pöytiä, mutta ei ihan semmoista kuin toivottaisi. Tällainen jakkara kumminkin löytyi, eikös ole aika suloinen? Ajattelin sen joko lapsen huoneeseen, taikka sitten ehkä leikkimökkiin mummulaan. 

Siellä oli kanssa tällainen lipasto. Mietin saisiko siitä hoitopöydän? Vähän se oli ehkä matalahko- mutta muuten se olisi kyllä kiva, koska saisi utta käyttöä sitten myöhemmin työpöytänä. Tuumin josko sen maalaisi vaikka valkoiseksi. Ja noiden kolmen ison alalaatikon sisäpinnat oli päälystetty kivalla valkoisella sinipilkullisella paperilla. Pitää vielä miettiä, ja käydä sitten maanantaina hakemassa jos vielä on sitä mieltä!

No sitten on kuva meiän pinnasängystä. Sen huusin huutonetistä. Pohja pitää nostaa, sille on kolme korkeutta. Minusta se on sievä!

Tällaisen kirjan tilasin netistä, ja se on minusta mahtava. Sen nimi on Lapselliset, ja sitä se kyllä on. :) Tosi hauska kuvitus.

Tuo jäi nyt väärin päin, pahoittelen, mutta se on sisäkannen kuva jossa haikara tiputtaa vauvan ja äiti ja isä ottaa sen vastaan. Liikuttava! 

Sisällä on mitä parhaimpia kuvia ja kysymyksiä huutoäänen sävystä ja väristä tällaisiin hammaskarttoihin. Tuokin on väärinpäin, kestäkää se!

Tämän aukean nimi on Arjen rituaalit. :D Mahtava kuva.  Kirjan on kustantanut OTava ja kirjoittanut Mikko Aarne ja Mia Kankimäki, kuvittanut Matti Pikkujämsä. Kerron nämä, että tiiätte sitten mistä sitä voi kysellä. Ostin itse netistä. Postimaksuineen hintaa tuli noin 20e.

Eipä muuta, jatkan täällä iltaa rennie poskessa! Mikäs mukavampaa. No ehkä jotain voisin keksiä. :D

3 kommenttia:

 1. Mukava nähdä vähän kuvia ja kuulla taas kuulumisiasi kun olen tässä seuraillut blogiasi.

  Noista kuvista sen näkee ainakin selvästi että on viikkoja tullut lisää.

  Hyvä idea muuuten tuo remontti.
  Kesä tuo lisää jutun aihetta jos et sitä muuten keksi. Aurinkoisia päiviä.
  -Lukija

  VastaaPoista
 2. Terse! sori kun jäi chattailyt lyhyeen viime kerralla! olin ehkä hieman taas..ajoissa liikenteessä ton kouluun lähtemisen kanssa.."oho"
  kivoi kuvei oot laittanu! ja hauskan kirjan löytäny!
  ja.. öööh.. komia seinä? :D

  haha. viljami tuli kuiskaamaan: "arvaa äiti mikä paita Mariuksella on päällä! sellanen mikä on musta ja siinä on ykkönen selässä!" sitten se hihitti ja meni pois. hyvää infoa siis!

  VastaaPoista
 3. Viikkoja tulee kyllä, mutta aika hitaasti.. Mies justiin tänä aamuna sanoi, että kyllä se vaan oottavan aika on pitkä. Kiva kun luet juttujani! :)

  Ja Elli, arvasin kiireen. :) Viljami on tarkkaavainen tyyppi kyllä. :D

  VastaaPoista