maanantai 1. kesäkuuta 2009

Vaunut:

Ne on nyt sitten hankittu. Ostettiin käytettynä, kun oli niin paljon halvempaa. Tässä ekana lähikuva kankaasta ja väreistä. Siinä on tuommoista harmaa-beigeraitaa, sekä beigejä tereitä ja sitten mustaa. Jos ihan olisin valinnut, niin olisin ottanut yksiväriset, mutta nuo värit on kumminkin niin muakvan neutraalit.

No sitten näissä on tuommoinen pehmeä koppa, joka varmaan helpottaa täällä: meillä on jokunen kymmenisen ehkä porrasta ennen meiän ovea, niin on kyllä helppo tuolla se lapsi nakkasta eka sisään ja tulla sitten myöhemmin hakemaan vaunuosa. Voi tosin olla, että se  jää suhteellisen pian pieneksi, että sitten laittaa sen lapsen vaan toppauksineen äitiyspakkauksen pussiin, ja jalkasuojan vaan päälle, mutta on sekin varsin näppärää.


Tässä se on sitten vähän kiinnempänä se pehmeä koppa. Ja sitten näkyy kanssa tuota kahvaa, jota saa sitten kanssa taiteltua miten viksin tahtoo.  Niin ja tuo menee tosi helposti kasaan, ja mahtuu juuri passelisti auton takaluukkuun, kokeiltiin eilen. 

Ja sitten tämmöinen kokokuva. Pääväreiltään tuo on siis musta. Jos olisin uutena ostanut, olisin ehkä ottanut ruskean tai vihreän, mutta yhäkin, tuo on varsin hyvä. Tavaratilaan luulen mahtuvan yhen kauppakassin ja kissanhiekkapussin yhtäaikaa. Ei se valtava ole, mutta ehkä riittävä kumminkin. Ensi kesäksi voi olla että tahdon sitten semmoiset kevyset matkarattaat, että nää saa palvella nyt talven ja kevään.

Muuten menee taas yhä varsin hyvin. Supistuksia ei ole juurikaan nyt ollut. Mahaa potkitaan tasaiseen tahtiin ja ne näkyy hyvin läpi ja tuntuu käteenkin usein, mieskin on saanut tuntea jo monta potkua. Viime viikolla kävin uimassa, ja menin mummontahtisesti jopa 400m noin, ja ei tuntunut huonolta. Aion tänään käydä uudestaan.

Miehellä on tänään 30v synttärit, ja sitä on juhlittu nyt aamu.  On ollut varsin leppoisaa. Mahakin sai kuulla, että "pappa fyller trettio idag"  ja polki siitä riemusta pappansa kättä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti