torstai 18. kesäkuuta 2009

Mahavertailua


Tein tällaisen mahavertailun! Tuossa on eka otettu mahakuva viikolta 13+3 ja nyt sitten tänään otettu eli 25+3. Housut on samat, paita ei enää mahu. Aika iso ero! :D Mutta olettaahan saattaa toki.

Meillä käy täällä kotona nyt aikamoinen jyske, kun on semmoinen remonttimies rakentamassa keittiöön väliseinää takaisin. Siinä siis on ollut seinä, jonka aiempi asukas on ottanut osittain pois saadakseen suuren keittiön. Me nyt tahdotaan sitten siitä lastenhuone, niin pistetään seinä takaisin. Näyttää oudolta nyt, kun ei ole tottunut kahteen erilliseen huoneeseen! Mutta tulee aika kaunis lastenhuone kyllä.

Eilen näin ystäviä, ja juteltiin juhannuksesta. Kaikki oli aika juhannusjuhlatuulella, niin oli hassua kun ei itse tee juuri mitään. Voisihan sitä mennä mökille, mutta ei taideta jaksaa ajaa pitkää matkaa taas. Ja se on vähän kallista myös. Olin ajatellut käydä uimarannalla poistamassa talviturkin, mutta jos on tosi kylmä sää niin en viitsi. En mökilläkään uskaltanut, kun olis varmaan alkanut supistaa. Ehkä maauimalassa uiminen lasketaan talviturkin heittämiseksi? Melkein. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti