torstai 13. elokuuta 2009

Voi vammaisuuden määrää!

Hermo alkaa kyllä nyt revitä! Mittailin toissapäivänä sokerit, ja tuloksena oli että viidesta arvosta kolme korkeat, ja sama jatkui eilen : aamusokeri 6,0 ja aamiaisen jälkeinen 7,8, lounaan jälkeen hyvä 6,9, illallisen jälkeen 8,3, iltapalan jälkeen hyvä arvo 7,6. Tänä aamuna 5,6.. Soitin eilen  diabeteshoitajalle, joka kehotti ottamaan viikon ajan joka päivä käyrän, ja kertomaan tulokset sitten. Jos jatkuvasti heittoja, joudun insuliinille. Syy saattaa olla jo siinä, että syön liian vähän/harvoin, mikä tuntuu tokki ihan höhlältä, syödä nyt enemmän kuin haluaisi..

Kokeilin siis eilen syödä välipalaksi ruisleipää, ja iltapalalla kaksi palaa yhden sijaan, mutta  silti oli korkeita arvoja. Huoh. No, insuliinille on sitten ruvettava jos on, onneksi kuitenkin sekään ei ole minulle ja miehelle vieras asia.

Eilen puuhailin vähän: kävin ostarilla tiimarissa ja kultakaupassa, ja pakkasin erästäkin lahjaa siskon kanssa lattialla istuen. Sen kyllä illalla tunsi, ja olo oli aika voimaton ja väsynyt. Tänään aamulla maha oli aika kireä ja selkä ja maha kuukautiskipuiset, mutta ei mitään hälyttävää supistelua ollut kuitenkaan. Koitan tänään ottaa aika rauhassa. Päiväohjelmaan kuuluu pyykin viikkaus narulta, dvd-levyjen siirtäminen pöydältä kaappiin ja tiskikoneen tyhjentäminen ja täyttäminen. Voimien mukaan myös käyn kaupassa ratikalla (tuntuu muuten naurettavalta ajaa yksi pysäkinväli kauppaan..) kauppakärryn avustuksella, ja jos äitiyspakkaus tulee tänään postiin, käyn hakemassa sen joko miehen tai ystävän kanssa. :) Toivon kovasti, että tulisi.

Sieltä kultakaupasta ostin muuten ittelleni uuden vihkisormuksen. :) Se oikea on jäänyt suureksi kun paino on niin tippunut tässä, ja sainkin ostaa kaksi milliä pienemmän sormuksen. Se on kultainen, ja siinä on helmi keskellä kruunussa. <3>

Tuli tuossa mieleen se päivä, kun sain ovulaatiotikkuun plussan. Mahassahan se plussa potkii. Hauskaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti