perjantai 23. huhtikuuta 2010

Äitiyspakkaus 2010

Nyt se sitten julkaistiin! Tarkemmin sitä voi vilkuilla täällä. Minusta siinä on monta kivaa juttua. En hirveästi tykkää retroväreistä, eli oranssi-ruskea on yhdistelmänä vähän tylsä. Toisaalta tykkään harmaasta ja valkoisesta ja raidoista, viimevuotiseen hienompia on minusta haalari ja ruokalappu. Monet paidat on kanssa mukavampia, vaikka kyllä tykkäsin niistäkin. Silti tuommoiset perusraidat ja tasavärit on mukavia. Leijonahaalarista ja kirahvipaidasta en tykkää, ja lakanan kuosi on minusta kyllä ihan rehdisti ruma. Kokeilen mielelläni noita erilaisia kestoja.  Eli taidan ottaa pakkauksen, vaikka viimevuotinenkin meillä on.

Olen yhä väsynyt mutta vähän vähemmän huonovointinen.  Koitan silti ottaa positiivisen asenteen, koska en voi tietää miten kauan väsymys kestää niin turha tässä on vaipua täyteen koomaan.

En ehdikään kirjoitella enempää, kutsu käy taas! :)

Nyt on Elsi 6kk ja 3vko ja rv 8+4

3 kommenttia:

  1. Lakana on kyllä älyttömän kamala.

    VastaaPoista
  2. musta se jellona-haalari oli ihana :-D mut ei tuu meille pakkausta, en rupee 300 euroo maksaan. harmi sinänsä, olis ollu hienoa näyttää, että näin meillä Suomessa, mutta se hienous laskee kun siitä pitää maksaa aika paljon ja kaikki ei kuitenkaan oo ihan lempparia...

    VastaaPoista
  3. Elli ymmärrän hyvin! Mut jos me otetaan toi, tai todnäk kun, niin pistäs mulle sun osoite niin mähän lähetän sulle sen leijonahaalarin. :)

    VastaaPoista