torstai 15. huhtikuuta 2010

Yhäkin väsymystä!

Kuvalla ei nyt ole mitään tekemistä minkään kanssa. Annoin tuon itseasiassa siskolle lahjaksi joskus lapsena, mutta se on jostain syystä ajautunut minulle takaisin.

Ultrassa käytiin eilen. Kaikki hyvin, hän oli kasvanut 12mm pitkäksi eli triplannut pituutensi viimeviikkoon nähden. Syke näkyi. En oikeastaan ollut huolissani, koska oli niin samperin huono olo koko viikon. La. siirtyi 29.11 eli tasan 1v2kk Elsin jälkeen..

Mistä puheen ollen, käy sääliksi tätä pientä Elsiä joka hakkaa koneen kylkeä nyt tässä aina kun kuvakirjan lukemiselta (maistelemiselta) ehtii. Hän niin raukka joutuu kärsimään väsyneen äidin syndroomasta. En meinaa mittää jaksaa tehä, tahtoisin vaan lojua sängyssä ja natustaa jotain suolakeksejä tai paahtoleipää.  Elsin hoitamiset teen tietenkin, mutta oikeastaan kaikki muu kärsii. ja kieltämättä peuhaamiset jää vähemmälle. Ehkä tuo tyttö ei sitä niin huomaa, eniten se tuntuu kuitenkin omassa selkänahassa.

Olen miettinyt jos mulla on vieläkin matala hemoglobiini. Se laski synnytyksen jälkeen jonnekin 80 ja sit nousi 110 kun Elsi oli 3kk. Sen jälkeen ei oo mitattu. Käskivät syödä rautaa, mutta en syönyt kun se tekee haittoja. Ehkä mulla on sekin vielä. Maanantaina on eka äitiysneuvola, niin tarkistaavat siellä sitten.

7+3

Ai niin, Elsillä on hammas! Lapseni on nero varmasti.

2 kommenttia:

  1. Osta niitä raskaana olevan multitabseja. Niissä enemmän rautaa ja B-vitamiinia, kuin tavallisessa, mutta ei niin paljon, kuin pelkässä rautavalmisteessa. Ei pitäisi aiheuttaa samalla tavoin haittaa. Itse syön niitä myös imettäessä. B-vitamiini auttaa myös pahoinvointiin :)

    VastaaPoista