torstai 8. huhtikuuta 2010

Huolta.

Kävin sittenkin eilen varhaisultrassa. soitin toissapäivänä ajanvaraukseen, ja sanoin olevani seitsemännellä viikolla. Käsitän siis seitsemännen viikon olevan 6+0-6+6, mutta siellä ilmeisesti käsitettiin se 7+ viikoksi kun lääkäri vlitteli miten aikaista on.  No, ultrassa näkyi sikiöpussi ja alkio, mutta sykettä ei, alkion mitaksi saatiin joku noin 4mm. Lääkäri epäili raskauden kestoksi vähän yli 6 viikkoa, ja sanoi ettei syke hänen ultrallaan silloin yleensä näy. Huolettaa silti. Saan käydä tarkastamassa tilanteen ensi viikolla uudestaan samaan hintaan.

Eilen ajattelin, että mikäs siinä sitten, ja niin käy kuin käy. Olin tosi väsynyt ja voin kovasti pahoin koko päivän, mutta tein lopputyön tiivistelmää vaille valmiiksi (kaksi kertaa kun eka ei tallentunut...) ja raahauduin kotiin kahdeksan jälkeen. Yöllä sitten Eksi valvotti kun taisi maha olla kovalla, näin omituisia unia muunmuassa bluesia ukulelellä soittavasta rotasta. Se asui vaatekaapissani, sen turkki oli kelta-sini-musta ja siinä oli pääkalloja. Ja se oli yhtä suuri kuin meidän 8kg kissa. Ajoin sen ensin ulos, mutta hellyin sitten ottamaan sen perheen jatkoksi, ja se olikin sitten tosi kiltti ja kehräsi sylissä.

Kaikissa unissa oli taustatunteena huoli raskaudesta. Nukuin oudoissa asennoissa katkonaiesti, ja neljän aikaan päätä särki kovaa. Tänään en tee mitään järkevää.

1 kommentti:

  1. Oletkohan käynyt vielä siinä ultrassa? Toivottavasti on kaikki hyvin! T: Outsa

    VastaaPoista