lauantai 25. syyskuuta 2010

Kirpparilöytöjä ja kestovaippoja.

Asun lastentarvikekirpputorin vieressä, ja lähes kaikki meidän lastenvaatteet ovat sieltä. Se on mahtava etu kyllä, toivottavasti ei muuta ikinä tästä vierestä pois. Löysin sieltä näin ihanan marimekon Iloinen takki-mekon, en ollut ruskeaa nähnytkään ennen! Lampaan löysin toiselta kirpparilta aikaisemmin.

Elsin vaipatus on mennyt vaihtelevasti kestovaipoilla ja kertakäyttöisillä. Alkuun kestot tuntuivat hankalan suurilta ja käytimme silloin kertakäyttöisiä ensimmäisen puolentoista kuukauden ajan. Sitten uskaltauduin kestovaippakokeiluihin ja Elsi olikin lähes täysin kestovaipoilla tuonne 8-9kk tienoille asti. Silloin käytössä olleet S-M-kokoiset myllymuksujen kestovaipat kävivät pieneksi ja isompi koko falskasi hetkessä. Oli uudesta raskaudesta niin väsynyt, että aloimme käyttää nature babycare maissivaippoja.

Nyt taas viimeisen kuukauden aikana olen alkanut etsiskellä Elsille sopivia kestovaippoja, jotka eivät heti vuotaisi läpi. Valitettavasti myllymuksut eivät enää malliltaan sovi Elsille, jolla on laihat reidet.  Harmistelin sitä paljon, koska kuitenkin olin investoinut niihin aika paljon. Nyt löysin sitten Fuzzi bunz-taskuvaipat, jotka toimivat kuin unelma. Vaihtovälin sain kolmeen tuntiin, mahtavaa! Pienestä voi yksi äiti ilahtua.

Toinen toimiva merkki on Bumgenius, mutta niiden pinta on semmoinen että jostain syystä Elsin takapuoli ei kestä sitä kokopäiväisessä käytössä. Vaippakierrossa ne menevät kyllä. Villahousujakin on, mutta ne eivät ole päässeet lemppareihin.Sen kerron vielä, että Elsi kävelee.
Maija, Elsi ja pikkuveli 30+5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti