torstai 14. huhtikuuta 2011

Sairastupaa, jälleen.

Elsi on kovassa kuumeessa, joka alkoi maanantaina illalla. Emilillä on sitkeä nuha. Mieskin valittaa lenssua. Olen ainut terve, vaikkakin päätä taas särkee. Tukka on sotkussa, unta parilta viimeyöltä ehkä yhteensä seitsemän pätkäistä tuntia. Mieli on silti ihan hyvä ja kahvi maistuu.

Huolettaa tuo lapsi, ja huomenna vien lääkäriin jos ei kuume ala hellittää. Terveysneuvonnasta ohjeistivat antamaan vuoronperään buranaa ja panadolia 3h välein, pitämään pelkässä vaipassa, suihkuttelemaan viileässä ja juottamaan runsaasti. Koitin tänään jättää lääkettä väliin siinä toiveessa ettei kuume enää nousisikaan. Hyvin pian oli lämpöä taas 38,5 ja annoin kiireesti lisää lääkettä. Voi huolta.

1 kommentti:

  1. Pikkulapsilla kuumeet nousee helposti tosi korkeiksi. Pihlalla oli aikoinaan tuossa iässä korvatulehduksia, jotka huomas vasta siitä, että kuume nousi päiväunien jälkeen.

    Täälläkin sairastellaan. Ella jo terve, Pihla toipumassa. Lauri, Onni ja Jarkko oksentelee vuoronperään. Mulla se Ellan viime viikkoinen flunssa (aikuisten oikeesti yli 38 kuumetta, toivottavasti ei tule samaan aikaan vielä vatsatauti).

    Ajantaju hukkuu, kun talossa sairastellaan. Mikä maa, mikä valuutta?

    Tsemppiä teillekin.

    VastaaPoista