keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Väsymyksestä

Elsillä oli tulehdus molemmissa korvissaan. Nyt asiat jo paremmin, kun melkein koko antibioottikuuri on otettu.

Kävin tänään palauttamassa lopputyön (jee, valmistun!). Tapasin siinä jonkun naisen, joka ihmetteli lasten lyhyttä ikäeroa. Kertoi itse tehneensä ensin kaksi lasta peräkkäin, sitten tauon päästä taas kaksi. "Olet säkin varmaan kovilla", sanoi. Kehoitti pitämään huolta omasta voinnista ja unesta, ettei ala kroppa rakoilla.

Niin.. Kyllähän tässä on aika tiukilla. Unta saan lyhyissä pätkissä. Emil herää tunnin-kahden välein (yleensä kahden, jos ei joku muu asia herätä, kahden tunnin välein on siis nälkä) ja päivisin nukkuvat vuorotellen. Vietän sängyssä ajan 20-06, herään 23, 01, 03, 05. Päivisin on aiempaa raskaampaa jaksaa tavalliset asiat, kuten ruoanlaitot ja siivoukset. Mieli on ihan hyvä, vaikka välillä uuvuttaakin. Tämä on tätä aikaa.

Kauniisti se nainen sanoi, että "näytät hyvältä, etä näytä yhtään väsyneeltä". Totesi vain, etteivät muut varmaan tajua miten väsynyt olenkaan jos en siltä näytä. Ehkä niin. En taida itsekään aina ymmärtää.

2 kommenttia:

  1. väsymys on kyllä kiero juttu. se vaan yhtäkkiä iskee naamaan ku märkä pyyhe ja kroppa sanoo seis!

    meillä on onneks menny yöt nyt ihan ok (kopkop puulle), oon ite jotenkin ihan älyttömän herkkä yöunista, niin ihan hyvä vaan.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun on mennyt hyvin! Viime yönä Emil taisi syödä vain kahdesti.. en kyllä kunnolla muista. Se johtui varmaan rokotteesta ja sen vuoksi annetusta panadolista.

    Alan antaa kiinteitä nyt enemmän, katotaan josko ne alkaisi vaikuttaa uniin.

    VastaaPoista