tiistai 10. huhtikuuta 2012

K-A-R-T-T-A

Pääsiäinen meni, ja oli ihana. Emme tehneet juuri mitään, olimme kotona vain. Tosin kävin Ikeassa. Siihen olin valmistautunut etukäteen, ja tiesin jo kutakuin mitä ostan, enkä kovin paljon sortunut turhuuksiin.  Haluan vielä sieltä uuden maton, mutta niitä ei ole tällä hetkellä tarjonnassa. 

Lapset olivat niin hauskat koko viikonlopun. Elsi kipitteli mummolaan tämän tästä ja Emil harjoitteli kuivaksi. Mies on niin rakastunut autotallissa sijaitsevaan puuverstaaseensa, ettemme juurikaan iltaisin toisiamme enää näe. Nytkin kuuluu sirkkelin ääni, kuin joku ulvova eläin. Heh, hauskaa miten innoissaan hänkin voi olla! 

Sain tänään viimein kompostin! Sellaisen Biolan tehokompostori 220 -mallisen. Pienestä taas ilahduin, kasailin kompostin heti mielissäni. 

Sitten sain myös vanhan kartan, isoäitini kansakoulusta kai. Se oli seissyt setäni aitassa, josta oli päätynyt siskolleni. Ja nyt minä sain sen, hurraa! Täytyy  vähän korjata sitä ja sitten se pääsee seinälle. Tähän tyyliin: 

Nyt ei ole kyllä mitään hajua mistä kuvat on, mutta halusin ne silti näyttää. Jos joku haluaa ne pois, niin minähän otan het!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti