torstai 12. huhtikuuta 2012

Minikeittiö

Kävin paikallisella kirppiksellä, jipii! Täällä on ainakin yksi kirppis, mistä olen tosi iloinen. Luulin niiden olevan kaukana Porvoossa. Löysin vaikka mitä uutta projektia (niinkuin niitä ei olisi jo kasa odottamassa), muunmuassa tällaisen pienen yöpöydän, josta tuli minikeittiö.

En siis tehnyt sille muuta, kuin maalasin vapaalla kädellä ylimääräiseksi jääneellä liitutaulumaalilla kaksi keittolevyä. Sinisellä askartelumaalilla tein lavuaarin. Ensin meinasin laittaa nupit, joista levyjä voi säätää, mutta päädyin sittenkin vain piirtämään napit. Jos olisi kuumaliimaa, olisin ehkä liimannut oikeat napit.. vaikka niissä nyt on aina irtoamis/tukehtumisriski. Lopuksi piirsin mustalla permanent-tussilla lavuarille reunat ja myös keittolevyille koristereunat. Mies laittaa siihen vielä vanhan hanan, jahka ehtii kotiin töistä. 

 Kirpparilta löytyi myös kiva Smör-purkki, kaunis (suhteellisen paksusta posliinista tehty) ruusumuki ja kolmen sisäkkäin asettuvan kukkakupin setti. Juuri passeleita leikkikeittiöön, ja hintakin niin pieni ettei rikkoontuminen haittaa. 

 Löysin myös lampunvarjostimen, josta otin kankaan pois. En vielä tiedä miten sitä käsittelen, mutta jotenkin hauskasti silti. Ehkä laitan siihen roikkumaan paperilintuja ja helmiä, ehkä kiedon sen ympärille kangasta. Katsotaan!

3 kommenttia:

  1. Hyvä idea! Kirppikset on kyllä niin hyvä keksintö!

    VastaaPoista
  2. Eikös vain! Ainut ongelma on, kun maailmassa on niin paljon kaunista, ettei kaikki millään mahdu kotiin.

    VastaaPoista
  3. Se on kyllä valtava ongelma. Tiedän :D

    VastaaPoista