lauantai 14. maaliskuuta 2009

Ihana lauantai.

Tuntuupa, että on todella kauan kun olin mitenkään vapaalla. Viikot on menneet harjoittelussa, ja viime viikonloppu oli aika hulinainen. Silloin lauantaina kierrettiin vaikka millä asioilla miehen kanssa, ja sunnuntaina sitten siivottiin asunnon kaapit. Siihen vierähti koko päivä! Hohhoi. Miten sitä kaksi ihmistä saakin niin paljon tavaraa nurkkiinsa?

Olen tänään vaan oleskellut kotona uusissa äitiysvaatteissa. :) Ne tulivat h&m:ltä viimeinkin, yhdet leveälahkeiset farkut (tosi kivat, en olis uskonut niitten olevan niin mukavat, ja venyvät niin että varmaan aika kauan käyvät), yhdet mammalegginssit (joita olen tosissaan jo odotellut) ja pari paitaa. Ilahdutti kummasti. :) Minusta nämä paidat on semmoiset, että käyvät hyvin ennen isoa mahaakin, ja ovat varmasti kivat sen kanssakin.

Tarkoitus olisi tänään vähän romantisoida kotona miehen kanssa. Ollaan jotenkin kohdattu aika vähän viimeaikoina, ja on ihanaa vähän viettää kahden iltaa, ihan vain kotona. Muutenkin läheisyys on jäänyt vähälle, kun olen ollut niin väsynyt.

Nyt muuten tuntuu, että sekä pahoinvointi että väsymys ovat väistymässä! Ei ole tänäänkään ollut kuin ihan pientä heikotusta, mahtava olo. Eilen särki massiivisesti päätä, mutta aamulla oli ihan ihmeellinen olo kun jaksaakin juttuja.  Tänään on silti vihlonut kohdusta, semmoisia pistoksia tuntuu. Niitä on tuntunut aina joskus aiemminkin, etten sinänsä ole huolissani.

Aijuu, tilasin kuulkaas kotidopplerin. :D Meinasin etten tilaa, mutta tilasinpas siltikin. En tiedä miten käy, tuleeko siitä vain harmia. 

11+5

2 kommenttia:

  1. Vaatteita on aina mukava saada,käy netistä kattelemassa jos kunnolla innostut esim. bebes myy ihania vaatteita ja oz baby. Mutta tossa puhuit vaunuista niin tuli mieleen että briolla ja oralla on ihania vaunuja joten eiköhän ne mieluisat löydy kun pääsette tarvikeostoksille!

    Toivottavasti oli mukava ilta!

    VastaaPoista
  2. -brioa olen kattellutkin, kun siinä on musta hyvät tavaratilat ja sitten kanssa se kääntyvä kahva, joka varmaan tulis tarpeeseen joukkoliikenteessä. Oraan en ole tutustunut, teenkin sen! Bebes on kiva, mutta ei ehkä ihan mun tyypinen, oz baby ei taas ole tuttu. Täytyykin katsella.. Vaikka mulla on kyllä jo aika paljon vaatteita jotka mahtunee pitkään. Jotkut vaan tykkää vaatteista aika paljon, ja kengistä, ja laukuista. :D Pitäis vaan olla niille vaikka oma huone. Tai asunto!

    VastaaPoista