lauantai 28. maaliskuuta 2009

Vaunuharkintoja nro 2


Mietiskelin taas niitä vaunuja, ja nyt tahtoisin ehkä tällaiset. Ne on Ora Saaga-malliset, ja luulen, että olisivat meille aika hyvät. Niihin saa alle kauppatavarat (ehodoton bonus, koska kauppaan on vähän matkaa), työntösuunnan saa käännettyä ja sisäkankaan saa vaikka itse valita millaisen ikinä tahtoo. :) En tiedä tahdonko, koska valmiina oli jo mukavia vaihtoehtoja, esimerkiksi semmoinen vihreä ruudullinen. Mutta ehkä! Ja se ei maksa enempää. Nuo tehdään Suomessa, paitsi runko kai jossain muualla, ja se olis minusta mahottoman hyvä juttu. Näyttävät kivalta myös.. semmoiselta perusväriseltä. 

Vähän haaveilen yhä niistä ihanista vanhanaikaisista, mutta kyllä nuo yhdistelmät olis kumminkin hyvät. 

2 kommenttia:

  1. Oot varmaan jo nähnytkin Stokke Xplory -rattaat, mutta ei tarttis kumarrella selkä kipiänä, kun sen babyn saa korkealle. On vähän modernit malliltaan, mutta ei musta kovin pahat (paitti hinnaltaan)

    terv. sun muuttomartti

    VastaaPoista
  2. Juu, mutta ne ei käy vastasyntyneelle, kun vasta 6kk. ja sen lisäksi niillä ei kovin helposti tuo kissanhiekkaa, kissanruokaa, ja ihmisten ostoksia kaupasta.. Mutta olisivat varmaan hyvät kaupungilla. Ei vaan oo varaa ostaa monenlaisia, pakko ostaa yhet ja toivoo niitten olevan hyvät. :)

    Toivottavasti muutat hyvin, martti!

    VastaaPoista