sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Sunnuntaita.

On taas ihanan rauhallista. Jonkin aikaa oli kirkas taivas, ja katselin kun aurinko nousi. 

On ollut hassua ja ihanaa ajatella, että se pieni ihminen heiluskelee mahassani nytkin. Tai ehkä se juuri nyt nukkuu. Ostettiin eilen miehen kanssa Kära barn- Boken om dig -kirja, joka on kuvitettu muumeilla ja väleissä on muumisitaatteja. Olin miettinyt tehdä kirjan itse ehkä, mutta jotenkin tykkäsin tuosta niin kovin. Ehkä teen kirjan itsekin. En tiedä. 

Pahoinvointi välillä todella harmittaa. Vaikken tahdo siitä valittaa varsin.. siltikin välillä olisi kiva olla ilman sitä. On ikävää, kun ei oikein koskaan ole hyvä olo. Perjantai oli mulle aika raskas päivä harjoittelussa, ja ehkä muutenkin. Aamulla bussissa aloin melkein itkeä, kun kuuntelin iPodista Egotripin Mian laulun. Siinä sanotaan, että sinä olet parasta mitä on sattunut, ja teki mieli soittaa miehelle, että "niinpä, sinä olet parasta mitä on sattunut!" nauroin vähän itselleni siinä samalla. Mutta muutenkin oli tunteet herkässä, ja oli raskas päivä kaikkine kommelluksineen. Nukahdin kotiin päästyäni sohvaan, ja nukuin viidestä kahdeksaan, ja sitten olin pari tuntia hereillä, kunnes taas nukuin kymmenestä seitsemään.

Tänään tehdään varmaan taas perinteinen kierros miehen vanhemmille. Ainiin eilen ostin uuden takin kevääksi, semmoisen joka antaa myöten raskaudelle, muttei ole valtava viittakaan. Voisin ehkä kuvata sen ja laittaa tänne.. Mutta ihan nyt en ehdi, pitää mennä laittamaan aamiaista ennen pahaa oloa!

Ainiin huomenna alkaa viikko 12 jo. :)

minä ja verso, 10+6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti