sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Taas on sunnuntai.

Eilinen ilta oli tosi ihana. Mies on salaromantikko, ja oli kuntosalilla ollessaan tippa linssissä kuunnellut yhtä rakkauslaulua. Sen oli toissailtana tilannut iTunesista, ja ihan rakkaudessa sitä sitten kuunnellut. Hän tuli kotiin, ja soitti sen heti mulle, ja minähän itkeä paruin kun kaikki oli niin herkkää. Poltettiin kynttilöitä (varovasti, kun Helmi-kissa on polttanut kerran häntänsä) ja oltiin aivan rakkaudessa. Mahtavaa, juurikin olla kotona.

Tänään ollaan kasattu eteisen kaappia. Meillä oli eteisessä hylly, joka on alkuperäinen tän talon rakennusvuodelta, siis kaikissa asunnoissa ja saunatiloissa on ollu samat hyllyt. Se otettiin irti seinästä maalauksen ajaksi silloin remontissa, eikä sitä saatu takaisin. Se tippui jatkuvasti, kunnes luovutettiin. Talo on rakennettu -59 ja se on kai ollut aika pulaista aikaa, kun seinistä suurin osa on aika hötöstä. Nyt sitten viimein ostettiin tilalle ihan kaapit. Harmi vaan, niitä ei saa ihan siihen kohtaa kuin haluaisin, koska siinä on juurikin patteri. Kunhan putkiremontti sitten jonkun vuoden päästä tulee, käännetään se patteri eri seinälle.

Pahoinvointi on taas ollut vähäistä. Hetken aamulla kuvotti ja kerran aamupäivällä, mutta sitten on taas ollut lähes normaali olo. Kohtua on venytelty eilen ja tänään aikamoisesti, vihlontaa on vähän väliä. Tuntuu oikeastaan aika hauskalta. 

Jatketaan kohta kaapin ovien kiinnityksellä. Mukavaa sunnuntaita!

11+6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti